Wander - ilyen a kétéltűek élete

  • Írta: zoenn
  • 2015. február 26.
  • Videó
Link másolása
A Wander egy felfedezésre és összedolgozásra épülő, harcmentes MMO PC-re és PlayStation 4-re. Most újabb trailer érkezett a játékról, amelyben a víz alatt is elboldoguló azertash fajról hull le a lepel.

A Wander nem egy szokványos online játék: maga a táj, a játékmenet és a karakterek is teljességgel szürreálisak lesznek. A történet elején egy különös erdőben ébredünk és a zene taktusait követve tanulhatjuk meg a világ működését és találkozhatunk más játékosokkal.

Ami a játszható karaktereket illeti: az MMO-ban orennek nevezik őket és több típusuk is van. Lehetünk sétáló, érző fák, griffek, akiknek megadatott a repülés lehetősége, míg az azertashok képesek a víz alatt úszni és lélegezni, s végül a hirák gyorsak és agilisek.

Minden ilyen életformának többféle változatát különböztetjük meg, saját háttértörténettel rendelkeznek és különös kölcsönhatásban állnak más lényekkel és törzsekkel.

A játékra már nem kell sokat várnunk PC-n és PS4-en. A legújabb előzetes az azertashokra koncentrál:

6.
6.
dzsiádzsó
#1: Múltkor még voltak, érdekes mennyit tud fejlődni egy játék, ez 2013-ban még így festett https://www.youtube.com/watch?v=F2hRrAwlQE0

:D
5.
5.
PaprikaJancsi
#1: Lehet kihaltak, bár néhány ház úgy néz ki, mint ha tegnap építették volna.
Én inkább arra lennék kíváncsi, hogy az a futurisztikus cucc a vizen mi?
4.
4.
Cipo3
3.
3.
B-Shaggy
Egyáltalán nem koncentrál a trailer a vízi élőlényekre, olyannyira nem, hogy kb az egészben csak a griffeket, meg a fákat látni, de azért szép volt :D
2.
2.
Chester0211
Csak nekem van ilyen gyűrűk ura érzésem ettől a játéktól? A zene a lények meg úgy a világ, nekem olyan gyűrűs.. :-D
1.
1.
Nottingham
Nem ertem, hogy lehetnek epuletek, ha emberek nincsenek a játékban.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...