Jöhet a Final Fantasy Type-0 folytatása?

  • Írta: zoenn
  • 2015. március 15.
  • Pletyka
Link másolása
A jövő héten érkezik a Final Fantasy Type-0 HD-változata, melynek végén utalásokat láthatunk a folytatásra. A fejlesztők már régóta hangoztatják, hogy tervezik a Type-1-et, így nem ért minket túl nagy meglepetés.

Március 20-án érkezik Európába a Final Fantasy Type-0 HD Remaster (a FFXV demójával), amely tökéletes időpont arra, hogy a Square Enix újragondolja a frencsájz jövőjét.

Nos, egy folytatás nagyon is elképzelhető, hiszen az Xbox One-os és PS4-es verzió végén egy roppant érdekes videót láthatunk. Vigyázat, spoiler!


Noha konkrétan nem említik benne a Final Fantasy Type-1-et, ez lenne a logikus lépés. A direktor, Hajime Tabata tavaly úgy nyilatkozott, hogy mindenképpen szeretné megcsinálni a folytatást még a Final Fantasy XVI előtt. Reménykedjünk!

3.
3.
Naridar
Nem akarom konkrétan elspoilerezni a játékot mielőtt megjelenik, de ahogy befejezték, nem tudom hogy lehetne folytatni...
2.
2.
zsocc-nrg
Már az FFXVI-ról beszélnek ? :D Ha annak is olyan sokáig fog tartani a fejlesztése mint a XV-nek akkor beleöregszem a várakozásba...
1.
1.
simon 555
2020-ra talán meg is kapjuk ha minden jól megy :D (japánban)
A Type-0 HD-t meg várom, elő van rendelve.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...