Ingyenes lesz a Woah Dave a PS Plus-tagoknak

  • Írta: zoenn
  • 2015. március 31.
  • Hír
Link másolása
Még nem ismerjük a PlayStation Plus áprilisi ingyenes játékait, de az már biztos, hogy a független arcade platformjátékot, a Woah Dave-et megkapjuk extraként, az aktuális Instant Game Collection mellé.

Egyelőre várunk a PlayStation Plus áprilisi ingyenes játékaira, ám előtte a Sony elhintette, hogy a Woah Dave PS4-es verziójához minden PS Plus-tag térítésmentesen hozzájut majd a következő hónapban. A cím nem az Instant Game Collection részét képezi, hanem egy titkos ajándék lesz az előfizetőknek.

A független platformjáték korábban már elérhető volt ingyen PS Vitán. A Minivisions 2D-s alkotásában idegeneket kell ölni, miközben érmékre és egyre magasabb pontszámokra gyúrhatunk, ehhez pedig bájos retro grafika dukál.

14.
14.
Hunszi
Entering PS Plus:
8th April: Tower of Guns (PS4/PS3)
8th April: Never Alone (PS4)
8th April: Dishonored (PS3)
8th April: Aaru’s Awakening (PS4/PS3)
8th April: Killzone Mercenary (PS Vita)
8th April: MonsterBag (PS Vita)

gyalázatos hónap a Dishonoredet leszámitva :(
13.
13.
lacinho01
vagy mi a cime
12.
12.
lacinho01
adja be a outlast wistlebowsert
11.
11.
Sischo
#10: Gondoltam, nem is feltétlen neked szántam, csak elég sok forumon olvasok ilyen előítéleteket az indie játékokkal szemben, és én sajnálom hogy az emberek sokszor esélyt se adnak nekik.
10.
10.
Cipo3
#8: Ezért írtam azt, hogy "ha ingyen ad egy szart" nem azt hogy "ha ingyen ad egy indiet". Nekem ps4-en még mindig 2 indie a kedvenc játékom szóval nem kell mondani, hogy helye van a platformon.
9.
9.
bake
Mèg jó hogy eddig nem jutott el a tudatomig.Mert akkor már règ fejbe lőttem volna magam XD
8.
8.
Sischo
#6: Ez a játék most kivételesen szerintem is szar, de a többi ingyenes játékra amit pluszhoz adnak nem mondanám ezt. Szerintem attól még, hogy egy játék indie és kisebb költségvetésű nem jelenti azt feltétlen, hogy rossz. Tök jó, hogy a PS4-re is kiadják ezeket a játékokat és én személyesen örülök, hogy a Plus-hoz ilyen címeket raknak. AAA-s játékokkal valószínűleg úgyis játszik az ember, még ezek a nevek egyébként nem biztos, hogy eljutnának az ember tudatáig.
7.
7.
csongor1996
És ez Steamen 5 euró? Azt hogy? Szerintem az ilyenért 80 centnél többet kérni már pofátlanság...
6.
6.
Cipo3
Azt nem értem, hogy a Sony mért nem érti meg, hogy ha ingyen ad egy szart azt az emberek nem fogadják pozitívan. lehet mondani, hogy: dehát ingyen van
5.
5.
BorosiKiki
4.
4.
Spectrum
#2: "Ettől a "bájos retro grafikától" már hányok."

Egyetértek, megfogalmaztad a lényeget.
2.
2.
TeddySnow
Ettől a "bájos retro grafikától" már hányok. Értem én, hogy indie, meg platformer, de miért kell mindig az öklömnyi pixeleket erőltetni? Ebben a játékban is van kb 5 sprite meg egy háttér, nem lenne olyan nagy munka normálisan megrajzolni őket.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...