Brit toplista: még mindig vezet a Project CARS

  • Írta: fojesz
  • 2015. május 18.
  • Toplista
Link másolása
Még mindig a Project CARS vezeti a brit toplistát, a Slightly Mad Studios autóversenyét még a Wolfenstein: The Old Blood dobozos változata sem tudta megszorongatni. Ezzel újabb rekordot hozott a cím.

Míg a múlt héten azzal büszkélkedhettek a Project CARS készítői, hogy jó ideje ez volt az első autóverseny, ami a brit toplista élén tudott nyitni, most már azzal is eldicsekedhetnek, hogy a Bandai Namcót is rendkívüli sikercímmel lepték meg: a japán kiadónak 1999 (!) óta nem volt olyan játéka (Ridge Racer Type 4), amely egy hétnél tovább bírta volna a dobogó csúcsán.


Persze most nem is nagyon volt olyan cím, amely megszorongathatta volna. A Wolfenstein: The Blood még csak most debütált a kizárólag dobozos eladásokat számláló listán (és a második helyen nyitott), az eredményére azonban nyilvánvalóan rányomta a bélyegét, hogy sokan már megvették a játék egy héttel korábban debütált digitális változatát. Ezen kívül a Final Fantasy X/X-2 HD Remaster PS4-es változata volt még friss megjelenés, de ez is csak az ötödik helyre tudta visszaküzdeni a címet.

  1. Project CARS
  2. Wolfenstein: The Blood
  3. Grand Theft Auto V
  4. Mortal Kombat X
  5. Final Fantasy X/X-2 HD Remaster
  6. FIFA 15
  7. Call of Duty: Advanced Warfare
  8. Dying Light
  9. Destiny
  10. Battlefield: Hardline
  11. Minecraft: Xbox Edition
  12. Halo: The Master Chief Collection
  13. Minecraft: PlayStation Edition
  14. Forza Horizon 2
  15. WWE 2K15
  16. Terraria
  17. Assassin's Creed: Unity
  18. Disney Infinity 2.0
  19. LEGO Marvel Super Heroes
  20. Far Cry 4
10.
10.
KopyAti
+2
Jáááááj!
8.
8.
DracoShark
#7: Jézus ereje segíts meg. Miért beszélsz ostobaságokat? Komolyan nagyon durván állhat a magyar oktatási helyzet ha ide jutottunk. Adja isten, hogy legalább valami fiatal pöcsös vagy mert ha még szavazhatsz is én menten agyérgörcsöt kapok.

Anglia nemhogy tagja az EU-nak, de az egyik alapító atyája maga Winston Churchill akinél britebb brit még nem született a világon.

Tanulj, gondolkozz mielőtt beszélsz mert ez a komment nagyon para volt.
7.
7.
Renton001
#3: A Britek nem EU tagok.
6.
6.
DracoShark
#3: Mert a magyar steames eladás mitől lenne reálisabb? A mi gaming kultúránk és közösségünk az egyik legtorzabb, legvisszataszítóbb szinte mind közül. A magyar közösség lenézi az e-sportot, alig-alig vásárol a magyar gamer teljes árú játékot mert valamiért úgy érzi joga van letölteni. Meg persze letöltés után kifigurázni, fikázni a terméket és másokat gúnyolni azért mert megvették és ne adj isten még tetszik is neki.
éppen ezért még a legcsekélyebb mértékben sem vagyok kíváncsi egy magyar toplistára. Mert ha valami félrevezető akkor az az.
5.
5.
tsulok
#3: "Nem lehetne valve bácsit megkérdezni mondjuk a magyar steames eladásokról, biztos nagyon mehéz lenne megoldani..."

A Valve nem adja ki az eladási számokat.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...