Felújított változatot kap a Prototype 1-2?

Link másolása
Lassan már nem az a kérdés, hogy mely játék kap újrakevert változatot, hanem az, hogy melyik nem. Ezúttal a Radical-féle Prototype két epizódja került a pletykák kereszttüzébe.

Egy Wario64 nevű felhasználó Twitter-felhasználó osztotta meg a nagy a hírt, miszerint több PlayStation-trófeákat listázó oldal felvette adatbázisába a Prototype 1-2 PS4-es változatát.

Wario64 egyébként megbízható forrásnak számít, hiszen régebben a Gametrailersnél dolgozott hírezőként, és bár trófealistázó oldalak nem számítanak hivatalos csatornának, azért volt már rá példa, hogy hamarabb ellőtték egy-egy játék bejelentését - ennek ellenére kezeljük pletykaként a hírt.

A Prototype első része 2009-ben, a második pedig 2012-ben jelent meg - utóbbi a szomorú véget ért patinás fejlesztőcsapat, a Radical Entertainment utolsó játéka volt. A sorozat mindkét epizódja megosztóra sikerült, voltak, akik imádták, míg mások gyűlölték. A jogok Activisionnél vannak, így nagy eséllyel ők adnák ki a felújított változatokat is.

35.
35.
Pain
Az első rész nem volt olyan rossz szvsz, igaz nem fejeztem be. A legnagyobb probléma az volt vele, hogy az Infamous kb vele egy időben jelent meg, az mellett pedig tényleg elég gyengének hatott. Én is pont ezért hagytam félbe.
33.
33.
shatterhand
Driver1 uccsó kuldije mindenkinek nehez volt. 2napig szenvedtem mire meglett.
32.
32.
tupaccc
31. Lehet az egész játék nehéz volt, az már valahogy nem rémlik. Nekem a teljes játékból leginkább az első parkolós, és az utolsó pokoli pálya maradt meg leginkább az emlékezetemben.
30.
30.
Raizen25
Ha már annyira fel akarnak újítani valamit akkor inkább az infamost1-2 kéne mint ezt , de ha igaza a hír akkor itt legalább mind 2 részt kihozzák 1 lemezen. Nem értem,h a darksaidersnél miért nem tolják rá mind 2 részt , igaz + meló de jobban megérné az árát és lehet többen megvennék.
29.
29.
tupaccc
26. Vigilante 8 egymás ellen valami hihetetlen volt. Rengeteg órám van benne. Erről jutott most eszembe a Destruction Derby Raw, abból is a háztetős derby. Számunkra az megunhatatlan volt.
28. Nekem a Driver addig volt Driver, amíg nem lehet kiszálni a kocsiból. A későbbiekben egy gyenge GTA klónt csináltak belőle. Az első részt nem is mondanám annyira nehéznek, csak az utolsó rohadt küldetést. Azt rengetegszer próbáltam, mire sikerült.
27.
27.
dzsiádzsó
#24: Nekem Driver 2 a nagy fájdalmam, nálam egyik legjobb autós játéknak számított, eladásai is jók voltak, 1000x rosszabb címeket is HD-ba rakták már, de ez valahogy kimarad, mindig jön a nagy folytatás, ami csalódás mindig végül..
26.
26.
Chelseafan1989
#24: tényleg a Toca1,2 a mai napig az egyik kedvencem, a Vigilante 8 eszembe se jutott de most hogy írtad így már nyomnám is:D
25.
25.
Blueberry
+10000 :) ezeket a címeket kéne felújítani,nem ezeket a szinte még "friss" játékokat+ps2 re voltak nagyon jó címek, gta VI(ce city) például :D
24.
24.
tupaccc
Pont ma írtam az egyik bloghoz, hogy ha már annyira felujítani akarnak, akkor inkább nyúlhatnának PS1 játékokhoz. Abban legalább látok valami fantáziát. Rengeteg jó játék volt rá, kapásból - Crash Bandicoot 1-3, MGS1, Syphon Filter2, Bloody Roar2, Tenchu, Driver1, Vagrant Story, Crash Team Racing, Ape Escape, Silent Hill1, RE2, Vigilante8, Micro Machines, Fear Effect, Warcraft2, Toca, Dino Crisis, GT, Onimusha, V-Rally2, Colin Mcrae Rally...
22.
22.
kopic
#20: A gyenge eladások miatt nem lesz 3-ik resz, de a remeny hal meg utoljára !
21.
21.
adriano28
aaa de faszaa, imádom a prototypet mindkét részt rojtosra játszottam aaa kedvem lett hozzá megint ..aaa. :D
20.
20.
manderel
Szerintem már készül a 3. rész, és annak ágyaznak meg az új generáción hogy mindenki képben legyen.
Nem mellesleg egy kis zsetont is várnak tőle biztos.
19.
19.
giga321
Amennyire jól szórakoztam az első részen (valljuk be azért eléggé újdonság volt anno) úgy untam szarrá magam a második részen. Fölösleges remastered.
18.
18.
dzsiádzsó
#17: Uhh egy jó kis Commandos jöhetne, nem is értem abból miért nincs vagy volt eddig is már folytatás felújítás :)?!
13.
13.
dzsiádzsó
Jó lenne már egy felújított konzolt is kiadnának, hogy ne ezekkel a szánalom újrafizesd ki játékokkal kelljen játszani, nosztalgiázni akarok be kell tolni a régi konzolba.
Ideje lenne valami X1 remasterednek, amit nem közép felső 2012-es őskövület hardverekkel is agyoncsapható módon kéne összerakni, hanem szépen bele valami 960-as Nvidiat, hogy ne 800p-vel égjenek a játékok...
11.
11.
Chelseafan1989
10.
10.
Avifer
én egy felújított játéknak tudnék örülni az pedig a mafia első része
9.
9.
dzsiádzsó
Remastered? Már megint... Komolyan unalmas kezd lenni, mint ez a játék maga is egy idő után...
8.
8.
kopic
ÁÁÁÁÁ !!!! Kerlek add istenem hogy igaz legyen !:O siman megérdemelnek, annyira kiralyak voltak ! Tobbszor vegigvittem mind2 részét, a 2-t ki is ezreztem.;)

agony: Sajnalom, hogy igy gondolod, sztem hatalmas fun az egesz, igaz a story nem vmi nagy szam, de nem is ez az erőssége, hanem a pusztitas élménye, a szuperkepessegek, az h szinte mar legyozhetetlennek, "szuperhosnek" érezheted magadat benne. Kar, hogy soha nem lesz mar folytatása.:(
7.
7.
Chelseafan1989
#6: pedig mit nem adnék ha az 1-3 részt kiadnák ps4-re!
Egyből előrendelném!
6.
6.
Gykrizsi
#4: Mert abban munka is lenne, nem csak két gombnyomással felrakják 1080p-be.
4.
4.
Chelseafan1989
azt nem értem miért az ilyen játékokat újítják fel.
egy Crash Bandicootnak lenne értelme mert azt még utoljára PS1-en játszotta az ember.
De ezeknek a játékoknak semmi értelme szerintem.
3.
3.
Egy nagy rakás szar mind a kettő.egyik részét se bírtam végigjátszani,
nem értem minek kell a szemetet is remasterelni.
2.
2.
strike19
Felújított változatot kap a Xbox 360 és ps3! A neve: Xbox one és PS4.
Konzol párti vagyok de már ez engem is idegesít.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...