Shani is benne lesz a The Witcher 3 DLC-jében?

  • Írta: zoenn
  • 2015. július 22.
  • Letöltés
Link másolása
Minden jel szerint az Oxenfurt Akadémia bájos hallgatója, Shani is fontos szerepet kap majd a The Witcher 3: Wild Hunt Hearts of Stone névre keresztelt bővítményében. Legalábbis erről tanúskodik az új promóanyag.

Shani, a vörös medika ismerős lehet a Vaják-könyvek olvasóinak, de már a The Witcher első részében is feltűnt a pestis és a háború áldozatainak ápolójaként. A második részben egy naplóbejegyzést szenteltek a lánynak, míg a The Witcher 3-ban a Carnal Sins misszióban tűnt fel az Oxenfurt Akadémia doktoraként.

A Hearts of Stone expanzió hivatalos promóképén is Shani virít, aki minden jel szerint nagyobb szerephez jut a DLC-ben. Geralt az oxenfurti senkiföldjére látogat el, ahol az Üveg Emberével kötött szerződésnek tesz eleget. Az októberben érkező csomag mintegy 10 órányi új kalandot biztosít.

A héten kapunk új ingyenes DLC-t is, amely új kivégzési animációkkal bővíti Geralt repertoárját. Kötelező lesz!

27.
27.
Arian
#26: Már nekem sem akad. Jött egy kisebb frissítés még az 1.07 után nem sokkal, max. 40 MB lehetett, nem tudom mit takart és lehet nem is emiatt oldódott meg a gondom, de most már nálam sincs ilyen probléma. Megy szépen. De ha jól láttam még 1-2 küldetés bug-ot ki kell javítaniuk. Az első végigjátszásnál összesen 1 befejezhetetlen mellékküldetésem volt.
26.
26.
ADMlN
#11: Volt egy kis időm, úgyhogy felraktam az 1.07-es patchet és futottam 1-2 küldit. Nem találkoztam az átvezetőkben akadásokkal, sőt azt kell mondjam, hogy a játék 5-10 fps-sel többet produkál mint a patch előtt (pedig eddig sem futott rosszul).
21.
21.
lacinho01
20.
20.
lacinho01
Ugyhogy ha nagyon zavaró lenne az gps zuhanás konzolon csak kapcsoljátok ki és minden "normális' lesz újra
19.
19.
lacinho01
Konzolon jött az új patchel egy képfeljavítási beállitási lehetőség . Azon belül mozgási elmosódás és elmosodás ki-be lehetőséggel. Na ez okozhatja a fps droppot szerintem mert pluszba leterheli a kicsikét
18.
18.
Fl0rian
Ps4 amúgy
16.
16.
Fl0rian
Szerintetek az rendben van, hogy a patch telepítése után minden mentés megpusztult? Most ilyenkor mit csináljon az ember? Elkezdem a játékot, jön egy peccs, aztán mehet minden a levesbe, ahelyett, hogy javulnának a dolgok. Na elmehetnek a jó édes...
12.
12.
moonborn
Amúgy az alternativ mozgásnak ami bekerült a játékba mi az értelme ? Nem nagyon értem mit akartak ezzel az újitással ha annak lehet nevezni
10.
10.
tyber16
#5: Igen, én One-on játszok és azon eddig tükörsimán futott most meg hála az 1.07-nek már 3-4 fojtólidérc ellen is látványosan leesik az fps ...... enyhén szólva kurva szánalmas.... régen egy játékhoz tényleg mentőövnek számított egy patch ma meg már azért is imádkozni kell hogy egy patch ne barmolja szét a játékot.
7.
7.
ADMlN
#5: Köszi, erre gyorsan rákerestem és szerencsémre a PC-s verziót ez nem érinti. Már gondolkoztam, hogy nem frissítek 1.06-ról, de akkor ez tárgytalan. A konzolosoknak részvétem.
5.
5.
Spectrum
#4: Állítólag komoly framerate issue-kat okoz.
4.
4.
ADMlN
#3: 1.06 óta nem játszottam, de ismerősök úgy várták az 1.07-et mint a messiást. Mit szúrtak el vele?
3.
3.
Mivel az 1.07es patch gyakorlatilag szetbaszta a jatekot, nem kivanik tobbet jatszani vele...
2.
2.
PaulMarloW
akkor nem lesz unatkozás
1.
1.
azureknight0715
Annyira éreztem hogy a köv dlc-ben ő is benne lesz. Már nagyon várom+ azis biztos hogy valamelyik 2 dlc-ben benne lesz Iorveth is
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...