Call of Duty: Black Ops 3 - hogy légy pusztító erő

  • Írta: Shifty
  • 2015. augusztus 14.
  • Érdekesség
Link másolása
Vészesen közeledünk a Black Ops 3 multis bétája rajtjához, úgyhogy kezdenek megszaporodni a látnivalók is. A legújabb előzetes a harcrendszer sajátosságára, a mozdulatsorok egymásra fűzésének fontosságára fókuszál.

Jövő héten indul a Call of Duty: Black Ops 3 multiplayer bétája. Augusztus 19-én még csak PlayStation 4-en ragadhatunk fegyvert, de augusztus 26-tól már PC-n és Xbox One-on is kipróbálhatjuk majd a Treyarch sorozatának új felvonását. A legújabb trailer most azt mutatja be, hogy mennyire fontos lesz harc közben a fluid mozgásnak, a mozdulatok láncrafűzésének. Ha ezt begyakoroljuk, akkor igazi gyilkológépekké válhatunk.

A Call of Duty: Black Ops 3 november 6-án landol a boltok polcain.

11.
11.
Angelwing
vicc ez a falon futás dolog. kezd a COD is az NFS sorsára jutni.
10.
10.
Ca$h
Én elhiszem, hogy a CoD most már a 12 éves, pelyheskuki csipszarok sportja, de a gond igazából azzal van, hogy én már akkor codoztam amikor ezek még meg se születtek ... mindennek megvan a maga helye, a Titanfall az Titanfall a CoD meg CoD ... namost ez minden lófasz csak nem CoD. Illetve az is szomorú, hogy kivágták a sorozat alapító atyáit, majd rögtön szanaszét is majmolják az első kiadott játékukat. Az Advanced Warfare-t még megvettem, de 3 óra után abbahagytam, ami eléggé szomorú az átlagban 4-500 órás évi multizásom mellett ... de neki köszönhettem, hogy 1100 órát raktam a Destiny-be ... és hogy ezt a hulladékot nem fogom már megvenni és ha már én a forever veterán ilyet írok az többi mint siralmas ...

Ca$h log out ...
9.
9.
Beniciodeltoro
#5: Biztos sokan örülnek hogy ugrálhatnak, meg falra mászhatnak, meg annyira high tech ez az izé, de gondolhatnának a fejlesztők azokra is akik már rókáznak ettől, egy csapat dolgozzon az ugribugrin, egy másik meg egy MW-s vagy WH-s vonalon, nem hinném hogy bukó lenne két szoftvert kiadni fél év szünettel, egyiket kiadják nyáron a másikat télen.
8.
8.
Szalonna
Ez mar annyira COD hogy nem
6.
6.
Starkiller89
Gyerekek...és én még azt hittem, hogy jobb lesz, mint az AW :D Battlefront előrendelve már egy ideje!
5.
5.
KeXxX
#4: Hogyne lenne. Valamelyik videóban láttam is, még olyan képesség is van ami pirosan jelzi, hogy melyik irányból jönnek feléd. Ez úgy lenne jó, ha ezek a szarok nem lennének benne. Vagy inkább sokat kellene ölni értük.
4.
4.
Beniciodeltoro
A falon sétál, és úgy lő, mi ?
Gondolom olyan perk is lesz amivel a falon át lát.
Fullba nyomatják a kretént.
A kevesebb néha több, ahogy Pély Barna mondaná.
3.
3.
gomba56
A pörgőssége nekem tetszik, de tiszta Titanfall feeling.
2.
2.
Nekem ez tetszik. Anno pl rohadtul idegesített, hogy egy méteres akadályra való felmászáskor se lehetett fegyvert használni. Ugyanakkor kezd túlságosan is felgyorsulni a játékmenet.. Majd valami ingyen hétvégén egyszer kipróbálom.
1.
1.
gomba56
Vigyázat a víz alatt is lőőőőőőnek....
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...