CoD: Black Ops 3 - bemutatkoznak a specialisták

  • Írta: Shifty
  • 2015. augusztus 18.
  • Érdekesség
Link másolása
Folytatódik a hamarosan kezdődő Call of Duty: Black Ops 3 multiplayer bétájának részletes bemutatása. A Treyarch ezúttal több olyan videót publikált, amelyek a multiban is elérhető specialistákat mutatják be.

A Black Ops 3 nem titkoltan az olyan konkurensektől merített ihletett, mint a Destiny vagy a Titanfall. A sorozatban most először bemutatkozó specialisták ötlete is az előbbi, Bungie fejlesztette játékból jött. Az új Black Ops végső változatában összesen kilenc specialista lesz, amelyek mindegyike két-két képességgel és egy speciális fegyverrel lesz felvértezve. Közülük a multiplayer mérkőzések legelején választhatunk majd.


A legfrissebb előzetesek pont ezeket a specialistákat veszik górcső alá, így megismerkedhetünk a Reaperrel, aki egy olyan robot, akinek az egyik karja bármikor képes minigunná átalakulni. Bemutatkozik Spectre, a nindzsakülsejű alak, akinek az egyik karja lényegében egy hatalmas penge, de színt vall Prophet, Battery, Seraph és Nomad, valamint Ruin és Outrider is.

A Call of Duty: Black Ops 3 multiplayer bétája ezen a héten veszi kezdetét. Augusztus 19-én még csak PlayStation 4-en ragadhatunk fegyvert, de augusztus 26-tól már PC-n és Xbox One-on is kipróbálhatjuk a Treyarch sorozatának új felvonását.



3.
3.
gorbesz
tessek, megint a TreyArch az aki jo dolgokat rak bele
2.
2.
KeXxX
#1: Mintha a Destiny-t látnám.. Ott is két-két képessége van mindhárom kasztnak, viszont hamarosan lesz egy 3. is. Na mind1, szerintem ez itt is jól fog működni. De attól tartok, hogy lesz valami overpowered képesség amit mindenki használni fog előnyszerzés céljából..
1.
1.
atesz89
Megint a Treyarch mert újjítani, várom mi sül ki ebből.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...