PC-re csak novemberben jön az új Assassin's Creed

Link másolása
Azt eddig is tudtuk, hogy az Assassin's Creed: Syndicate PC-s változata késni fog, a Ubisoft azonban most azt is elárulta, hogy mennyit kell majd rá várni. Szerencsére csak pár hétről van szó.

November 19-ig - azaz a konzolos verziókhoz képest közel négy héttel tovább -, kell majd várniuk azoknak, akik PC-n szeretnék kipróbálni az idei Assassin's Creedet. A botrányosra sikerült Unity után a Ubisoft úgy döntött, hogy visszatér a régi üzletpolitikájához, és a PC-s kiadást a konzolos verziók után jelenteti meg.

A vállalat már az E3-on is ígéretet tett arra, hogy optimalizált lesz a PC-s Assassin's Creed: Syndicate, most azonban ezt újból megerősítette. A játék gépigénye még alakulóban van, azt azonban már most elárulták, hogy az ajánlott konfigurációval az 1080p-t és a 30 fps-t lehet majd megcélozni.

 

Az Assassin's Creed: Syndicate PC-re tehát november 19-én fog megjelenni, a PS4-es és Xbox One-os változatok pedig október 23-án érkeznek.

10.
10.
moonborn
" A botrányosra sikerült Unity után a Ubisoft úgy döntött, hogy visszatér a régi üzletpolitikájához, és a PC-s kiadást a konzolos verziók után jelenteti meg. " ?? Ez most mi ? A Unity is ugyanúgy késett novemberre és valóban botrányos lett,ahogy a sorozat is azzá változott :\
9.
9.
GAMEROD
Az első két rész lekötött, az első rész csak amolyan techdemó volt ismétlődő arcade küldetésekkel, a második már történetalapú - a többiben viszont rájöttem hogy minden ugyanaz,csak a helyszín változik. Ugyanazok a sablon dolgok, pl. városokban ötösével járőröző őrök stb...
8.
8.
p3ti
#1: Az hagyján hogy unom, de sikerült rendesen megutálnom. Az AC tipikusan lehetett volna az a sorozat amire az egész világ vár ha adnak neki időt és beletesznek kicsivel többet. Ezen kívül a Ubisoft fórumokat teleszórták a rajongók az esetleges helyszínekről, amire természetesen sz*rtak a fejlesztők. Az AC nekem már olyan mint a COD
7.
7.
Neo1989
#1: Hát nem vagy vele egyedül, ha csak 3 évente jönne az nagyon jót tenne neki.
Persze amíg pénz van benne addig orvérzésig nyomják ubiék.
Ha majd úgy végzi mint anno a Dead Space 3 nagyon csodálkozni fognak.

Ja és nekem is a Brotherhood volt az utolsó jó rész.
6.
6.
DON GONDOCS
És ennek ellenére is bugos és optimalizálatlan lesz.
4.
4.
DarkLord
Lesz új AC? .... szerintem ez az a cím amitől már senki nem aludna rosszabbul, ha nem lenne, akkor sem .
3.
3.
SL-Emericus
#2: Nekem is a Brotherhood volt a legjobb az után igen csak csalódás mindegyik
2.
2.
K2 The Highest
Én szeretem ezt a szériát, de sajnos Nekem a Brotherhood utáni epizódok már kevésnek tűntek. Egyedül talán a Black Flag nyújtott hasonló élményt, de az is inkább csak közepeske volt.
1.
1.
Raptor X
Nem tudom ki hogy van vele, de az AC szériát már nagyon unom...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...