Sztoritraileren az Assassin’s Creed: Syndicate

  • Írta: zoenn
  • 2015. szeptember 25.
  • Videó
Link másolása
Megérkezett az Assassin’s Creed: Syndicate legújabb előzetese, amely a játék címében szereplő szindikátusra koncentrál. A feladatunk az, hogy a főszereplő testvérpárral sorra levadásszuk a szervezet tagjait.

A videó Crawford Starrickre és hét talpnyalójára koncentrál, Jacobbal és Evie-vel mindegyik gazfickóval végeznünk kell. Bizony, a szindikátus zsarnok egy társaság, főhőseinkkel minden tagját le kell vadásznunk, a módszer viszont attól függ, hogy éppen melyik karakterrel játszunk.


Az új trailer mellett három gameplay videóval is szolgálhatunk; az elsőt beágyazzuk nektek, a többiért pedig fáradjatok el ide és ide.


Egyébként az Assassin's Creed: Syndicate lesz az első játék, melyben transznemű karakterrel találkozunk az egyik küldetésben. A csapat teljesen nyitottan kezeli a dolgot.

Végezetül egy csokornyi friss képet mutatunk az október 23-án Xbox One-ra és PS4-re megjelenő alkotásról. A PC-s verzió november 19-én érkezik.

3.
3.
Drazhar
Az első videó erről a részről ami tényleg tetszett. Remek az előzetes. (Csak ugye a gameplayt láttuk, és...)
2.
2.
Gabrotm
Hölgyeim és Uraim, ez a sztori bejön, kíváncsi vagyok rá. Remek a trailer... azért még tartok a kivitelezéstől cseppet... Unity-n kívül mindent végigtoltam :)
1.
1.
Nicodemus
Az elso AC jatek ami komolyan erdekel.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...