Rise of the Tomb Raider - kegyetlen természet

  • Írta: Shifty
  • 2015. október 21.
  • Érdekesség
Link másolása
Új videósorozattal jelentkezik a novemberben bemutatkozó Rise of the Tomb Raider. A négyperces első részben Lara természeti erőkkel szembeni megpróbáltatásai kerültek terítékre.

Közeledve a Rise of the Tomb Raider novemberi megjelenéséhez, egyre sűrűbben érkeznek a játékkal kapcsolatos látnivalók. Tegnap ezelőtt a játék első 27 percét mutattuk meg, most pedig egy új videósorozat is elindult, aminek első részében a környezeti elemeken lesz a hangsúly.

A Rise of the Tomb Raider november 13-án landol Xbox 360-on és Xbox One-on, a jövő év elején érkezik PC-re, és végül, 2016 utolsó negyedévében PS4-re.

9.
9.
Minden hibájával együtt még mindig egészen jó game volt az előző TR,
Bárcsak ilyen lenne az átlag game, egy szót nem szólnék.
8.
8.
Spectrum
#1: Hírek vannak egy híroldalon! Megáll az eszem. :-)
7.
7.
Dugong
#5: Teljesen egyet értek. Én már a játék felénél untam az eszetlen lövöldözést. Meg mi az a baromság, hogy nem lehet fegyverrel a kézben ugrani? A tomb raider szívét, lelkét irtották ki ezzel. A gears of war óta mindenki oda meg vissza van a fedezékrendszeres harcokért, de könyörgök, több mint 1000 embert mészároltunk le egy kislánnyal. A gyatra fejtörőkről meg ne is beszéljünk!
Minden más tetszett :)
6.
6.
Drazhar
#1: 3 hét van a premierig.
MINDEN AAA-kategóriás játék előtt az óriáskiadók MINDIG megtolják a marketing szerekét, mit nem lehet ezen érteni? Igen, lesz hír jó eséllyel minden napra, de nem kell megnézni minden videót. Személy szerint én már ezt is kihagyom, majd megtudom milyen az első fél óra ha játszom vele.
5.
5.
DarkLord
Nekem az "elsőben" az zavart, hogy túl sok volt benn a harc, egyszerűen csak szerettem volna felfedezni, kutakodni rejtélyek után etc. erre szinte állandóan lövöldöznünk kellett. Félreértés ne essék nagyon is tetszett az ezelőtti TR csak második végigjátszásnál már a hátam közepére sem kívántam az állandó harcot. Ez a rész egy az egyben az lesz csak a helyszínek nekem szimpatikusabbak, azonban elsőre még szódával elmegy, majd a harc, de utána....szerintem nagyon soakt von le az értékéből a játéknak az efelé tendálása.
3.
3.
PaprikaJancsi
2.
2.
PaprikaJancsi
#1: Egyáltalán nem hasonlít a Far Cry-ra, de mindegy. Viszont ez az állandó hírek tényleg zavaróak.
1.
1.
captain planet
muszaj minden napra egy tomb raider hir? bar nem is ertem miert nem Tomb Cry - nak hivjak... inkabb hasonlit far cry-ra mint tomb raider-re.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...