Deus Ex: Mankind Divided - az új Adam Jensen

Link másolása
Új trailert kapott a Deus Ex: Mankind Divided, melyben a továbbfejlesztett főhőst és képességeit nézhetjük meg mozgás közben, valamint a játék grafikáját is újra megcsodálhatjuk.

Friss trailer érkezett a Deus Ex: Mankind Dividedhez, mely a beszédes Adam Jensen 2.0 címet kapta. A videóban a továbbfejlesztett főhőst, valamint új képességeit nézhetjük meg akció közben, ráadásul rengeteg új jelenetet is elkaphatunk. A trailer a játék motorjával készült, így az új grafikusmotort is megcsodálhatjuk újra.


A játék 2016. február 23-án jelenik meg PS4-re, Xbox One-ra és PC-re - utóbbi változatra állítólag nagyon odafigyelnek majd a fejlesztők.

8.
8.
Arian
Senki nem csinált kizárólag lövöldét belőle, volt már videó a lopakodós játékmenetről is, csak mivel a HR egyik negatívuma közé tartozott, hogy a lövöldözős rész nem volt annyira jól kidolgozott, mint a lopakodós, ezért a játékmenet azon részét is felturbózták. Attól még ugyanúgy lehet alternatív útvonalakat találni, feltörni rendszereket, észrevétlenül beosonni, hátulról kiiktatni, csapdákat élesíteni, stb.
6.
6.
DON GONDOCS
Nyílvánvaló hogy akciódúsabb lesz mint az első rész, így azért többet el lehet adni belőle.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...