Brit toplista: az élen nyitott az új Assassin's Creed

  • Írta: fojesz
  • 2015. október 26.
  • Toplista
Link másolása
Az talán nem annyira meglepő, hogy az új Assassin's Creed kapásból a brit játékeladási toplista élén nyitott, az viszont mindenképpen érdekesség, hogy a játék eladásai elmaradnak a korábbi részekhez képest.

Valószínűleg a Unitynek köszönhető az, hogy az Assassin's Creed: Syndicate az aranyérem ellenére mégsem kezdett túl erősen a briteknél: az első héten született eladások tekintetében a sorozat egyik leggyengébb darabjával van dolgunk, csak a Rogue tudta alulmúlni a játékot ebből a szempontból, de ugye az egy kifutó konzolokra szánt mellékág volt.

Az új Guitar Hero a harmadik helyen kezdett, és 24,3 százalékkal tudott több eladást felmutatni a megjelenése hetén az előző részhez, a Warriors of Rockhoz képest. A The Legend of Zelda: TriForce Heroes a tizenegyedik helyen nyitott, míg a Just Dance 2016 a tizenkilencedik lett. Lássuk az első húsz helyezést:

  1. Assassin's Creed: Syndicate
  2. FIFA 16
  3. Guitar Hero Live
  4. Uncharted: The Nathan Drake Collection
  5. Grand Theft Auto V
  6. LEGO Dimensions
  7. Destiny: The Taken King
  8. Forza Motorsport 6
  9. LEGO Jurassic World
  10. Metal Gear Solid V: The Phantom Pain
  11. The Legend of Zelda: TriForce Heroes
  12. Watch Dogs
  13. Minecraft: Xbox Edition
  14. Skylanders SuperChargers
  15. The Witcher III: Wild Hunt
  16. Rugby World Cup 2015
  17. Minecraft: PlayStation Edition
  18. Disney Infinity 3.0
  19. Just Dance 2016
  20. LEGO Batman 3: Beyond Gotham
26.
26.
crashpipi
#25: Én azt mondom, vedd meg bátran! Tegnap egész nap nyomtam. Nekem tetszik. Buggal, lassulással nem találkoztam. 900p-ben fut, mint a Black Flag az elején, de ezt olyannyira nem lehet szemmel észrevenni, mint ahogy a változást se lehetett annak idején észlelni a BF-en, amikor egy patch utólag 1080-ra emelte a felbontást.
Nagyon szép a játék, bár én a Unity-t nem láttam. A BF is gyönyörű volt, ennél se kell szebb. Óriási a játszótér!
A Batman után közvetlenül belekezdeni kicsit fura, mert esetlen, ügyetlen a mozgás, szokni kell az irányítást és a verekedések jóval gyengébbek, mint ott. (pár óra és rendben lesz)
Nagyon tetszenek a néhol felcsendülő zenék, mert nagyon feeling-esek tudnak lenni.
Mivel ma se melózom, én tuti előtte ülök ma is! :)
25.
25.
kamgecam
#23: +1
No ez jó hír!Nekem is a Black Flag volt a kedvenc.
24.
24.
Spectrum
#23: Nagyon jó már PS4-en az Unity.
23.
23.
crashpipi
Rengeteg külföldi fórumot átnéztem a napokban, amíg el nem kezdtek szivárogni a különböző oldalak tesztjei és temérdek olyan vélemény volt, hogy jobb, mint a Black Flag, vagy hogy akiknek az tetszett, ez is fog, stb.
Nekem egyedül a 2 tetszett és a 4. A Black Flag volt számomra a legjobb, így meg is rendeltem ezt is. (a 3-at be se fejeztem, úgy untam :/ )

MÁS: jelenleg milyen állapotban van a Unity PS4-en? Stabil fps, bugok? Vagy maradt játszhatatlan?
22.
22.
DON GONDOCS
Még jó hogy az AC vezeti a toplistát hisz Londonban játszódik. Az Unitynál és a 4nél azért sokkal jobb lett.
19.
19.
kamgecam
#18: Köszönöm!
Fene,a végén még teszek vele egy próbát. :)
18.
18.
SLi
#16: idáig minden AC-el játszottam, és már 3-4 óra után állíthatom hogy bőven jobb mint a Unity, a prológus szerintem az egyik legjobb a sorozatban, a sztori idáig nem rossz de nem is letaglózó, de még csak a 3. sequence-nél járok, a két főszereplő nagyon jó a többiek idáig annyira nem jutottak szerephez. Első benyomások nagyon pozitívak mondjuk nekem ez a korszak is nagyon bejön

remélem segített de nem akarlak nagyon győzködni csak elsú látásra ez a véleményem, jelen állás nem bánom hogy megvettem a gyújtői változatot.
17.
17.
SLi
#5: nem lenne nagy veszteség
16.
16.
kamgecam
#14: Ha azt mondod hogy jó a sztorija és előrébb lendíti a sorozatot akkor komolyan mondom hogy megveszem.
14.
14.
godach
#11: Már most bocsánatot kérek, ha ezzel megbántottam volna valakit, mert direkt ezért nem is címeztem senkinek sem a véleményem. Nem is értem, mi volt a személyeskedő benne, de nem is ez a téma.
Az AC első része számomra, inkább volt túlzással persze, szimulátorosabb mint a kettő. A második rész, számomra jóval arcadeosabb lett, de a mellékküldetésekkel és a történettel, megfelelően ellensúlyozták. Oly annyira, hogy nem csak beleszerettem a sorozatba, de egyenesen 100%-ra akartam kifüggni. Aztán, nekem már abban a részben unalmas lett a végére a mellékküldik. A brotherben már kevésbé, most a revelationsban pedig szinte egyáltalán nem is foglalkoztam vele. Ehhez képest a III.-ban még vadászatot, a IV.-ben hajózást hoztak be. A Roque-ban templomossal, a 3-al párhuzamosan játszódó részben (nem jut eszembe) csajjal lehetsz. Most a Revelations végén járok. Ha valaki azt mondja, hogy a mellékküldik unalmasak, elhiszem nekik főleg ha mindegyik résszel játszottak.
De amikor azzal jöttek, hogy el lehetne hagyni a jövőbeli szálat (Istenem, hát ez adja az egész alá a cuccot) akkor már kiégetnek vele.
Egyébként most a Syndicate kapcsán, nagyon jó véleményeket lehet olvasni, tehát szerintem semmi ok a félelemre.
Aki meg csípőből utálja az Ubi-t vagy az AC-t az úgy is fogja, ha aranylemezen adják neki, witcher 3 minőségben, akkor is.
11.
11.
kamgecam
#9: Ha lehetséges kerüljük már a személyeskedést.Én a játékkal kapcsolatban írtam és nem hülyéztem le senkit aki úgy gondolja hogy megveszi a játékot.

"Mégis mi kellene?"
Pl egy normális harcrendszer,elfogadható sztori mert a syndicate egy vicc(főleg a vége)és nem ugyan azok a sémák.A gombok kiosztása maradhat azzal nincs semmi bajom.:)
Nem tudom godach hogy az Ac 2-vel játszottál-e de ha fele olyan jó sztorit össze tudnának hozni már annak örülnék.
10.
10.
Szerintem nem meglepő, gyakorlatilag látatlanban megmondom, hogy az idei rész jól sikerült. Ez az Ubi egyik, ha nem a legtöbbet hozó címe, egész egyszerűen nem engedhetik meg maguknak, hogy zsinórban 2x öngólt rúgjanak, mert azzal már tényleg temethetnék is. Tuti hogy erre most nagyon ráfeküdtek. És valószínűleg nem egy GTA5 szintű optimalizációt kapunk PC-re, de hogy kevesebb probléma lesz, az biztos.
9.
9.
godach
Pedig igaza van Kindzsalnak. Mégis mi kellene? Minden részben tudtak eddig újítani. Ha más nem, akkor már maga a kor és a helyszín. Ezzel együtt a szereplők, akkor már a fegyverek és lehetőségek is.
Ez az egy gombbal csinálunk mindent, meg akkora hülyeség, mint ahányszor leírjátok. Mégis, ki a tököm szeretné pl minden ugrásnál lenyomni a spacet? Bár, büntetésből, az elégedetlenkedőknek, bizony isten beállítanám.
7.
7.
Palack20
Hát nem tudom én kipróbáltam és nekem nagyon tetszik...a Black F. és a Unity marhára nem tetszett de ezt most sztem nagyon eltalálták...nallam 10/9
6.
6.
Juha
Mondjuk brit toplistát láthatunk, egy angol alter-világban, az lenne hír, ha nem lennének rá kíváncsiak.
Én is kíváncsi lennék pl. egy 1848/49-es magyarországi AC-re, és letojnám, hogy Ubisoft, előrendelném, mert kíváncsi lennék mennyire látják másképp az eseményeket, mint ahogy mi tanultuk...
5.
5.
Ugyan hol nyitott volna az a szar ha nem az élen....

#2 na nehogy már az UC-hez hasonlítgasd ezt a fostalicskát mert rögtön eret vágok magamon.
3.
3.
elderath
AC2 után ez lett a legjobb rész. Nagyon nagy pozitív csalódás volt, főleg tavalyi förtelem után
1.
1.
kamgecam
Alapból nem szabadna támogatni.
Ez a széria lassan rosszabb lesz mint a Cod.Már ott több újítás van mint az Ac-nél.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...