Brit toplista: azonnal élre állt a Halo 5: Guardians

  • Írta: Shifty
  • 2015. november 2.
  • Érdekesség
Link másolása
Mindössze egyetlen hétig tartott ki az Assassin's Creed: Syndicate lendülete, így a múlt heti első helyezés után ezúttal csak a dobogó második fokára jutotta a játéknak. Az aranyérmet Spartan Locke és csapata csípte meg.

Múlt héten is volt egy nagyobb játékmegjelenésünk, mégpedig a Halo 5: Guardians személyében. A Microsoft és a 343 Industries shootere nem is okozott csalódást, 50 százalékkal több fogyott belőle, mint a múlt héten még éllovas Assassin's Creed: Syndicate-ből, így könnyedén maga mögé utasította a UbiSoft zászlóshajójának legújabb, Londonban játszódó epizódját. A harmadik helyet a még mindig erős FIFA 16 vitte el, míg mögötte két másik új megjelenés, a WWE 2K16 és a Minecraft: Story Mode helyezkedik el.

Hátrébb régi ismerős nevekre bukkannunk, úgy mint Grand Theft Auto V, Uncharted: The Nathan Drake Collection, Watch Dogs, LEGO Dimensions és LEGO Jurassic World.

A héten jelenik meg az új, sokak szerint végre ismét régi fényében tündöklő Need for Speed és a Call of Duty: Black Ops 3, így nem kizárt, hogy jövő héten megint borul a sorrend.

  1. Halo 5: Guardians
  2. Assassin's Creed Syndicate
  3. FIFA 16
  4. WWE 2K15
  5. Minecraft: Story Mode
  6. Grand Theft Auto 5
  7. Uncharted: Nathan Drake Collection
  8. Watch Dogs
  9. Lego Dimensions
  10. Lego Jurassic World
  11. Guitar Hero Live
  12. Destiny: The Taken King
  13. Forza Motorsport 6
  14. Skylanders Superchargers
  15. Call of Duty: Ghosts
  16. Minecraft: Xbox Edition
  17. The Witcher 3: Wild Hunt
  18. Minecraft: PlayStation Edition
  19. Metal Gear Solid V: The Phantom Pain
  20. Rugby World Cup 2015
43.
43.
#42: Az se érdekel senkit hogy téged mi érdekel! na ilyenkor mi van?
Akkor fölöslegesen irkálgatunk ide.én a magam részéről be is fejeztem megint egy időre...belefáradtam már hogy nem a hírre reagál senki hanem abba köt bele amit írok.
Am tévedtem mégis van benne 1 jó játék-->Uncharted: Nathan Drake Collection
De mivel mindhárom részét rommá játszottam az évek alatt így fel se tűnik,nekem ez már régen nem új játék,hogy toplistákban szerepeljen,bár még így is nyugodtan követelhetné az első helyet....

A többi mind fos!és nem fogom megindokolni hogy miért-a szar az szar.
42.
42.
p3ti
#39: Mert skrizófén. Már volt olyan hír ahol leszarozott valamit mert őt nem érdekelte,csak azt nem értette meg hogy senkit sem érdekel hogy őt nem érdekli - itt újra elakad a tudomány, úgyhogy ha szeretnél végtelen kőröket futni egy kevésbé értelmes emberrel akkor Good Luck.
41.
41.
kopic
40.
40.
kopic
#32: Ne is figyeljetek agony-ra, egyértelműen látszik, hogy csak trollkodni és balhézni próbál. Csomó játékot leszaroz, de indoklás sehol, hogy miért is nem jöttek be neki.
39.
39.
PaprikaJancsi
#36: De ezt minek írtad le ? Senkit nem izgat, hogy te mivel játszól.
36.
36.
#34: Ebben a huszas listában egyetlen jó játék nincsen számomra! így már érthető?
Ennyi értetlent...
35.
35.
LtK
Gondoltam , hogy sok szemetet osszehord majd ez a hir... De hogy ennyit :,D
34.
34.
PaprikaJancsi
#32: Párszor átolvastam, hogy mi bajod van, de a Witchertől nincs semmi értelme annak amit írtál. Kinek írtad egyáltalán, hogy jön ide a Fatal Frame, és kit érdekel, hogy te alapból utálod az autós címeket?
33.
33.
Gykrizsi
#32: Huh,most teljesen megnyugodtam, hogy megengedted a vitatkozást. Egyébként kivagy, és miért érdekelne bárkit is, hogy neked semmi se jó. Vagy legyünk büszkék, hogy minden Halot letorrenteztél?
32.
32.
#12: Nem az a baj vele hogy nem PS-játék,hanem az hogy 1 fos....
Én az összeset kipróbáltam,mindig volt a PS mellett egy tört box is(tehát mégcsak pénzembe se kerültek),de 1 órát nem bírtam játszani egyik részével sem...Witcher 3 - Fallout 4 se érdekel...MGS5 is fos lett.. hát nem vagyunk/vagyok kicsit se elkényeztetve játékok terén.

Az autós + sport játékokat meg alapból utálom...
Nem tetszik azt kész,attól még nem rosszabb ember senki a másiknál mert nem az tetszik neki.

Egy Fatal Frame + Bayonetta 2 na annak örültem volna,de gépet nem fogok venni 2 játék miatt.

A bugos AC meg második hely lGj4t.gif na ezért nem érdekelnek a toplisták..de ti csak veszekedjetek rajta tovább nyugodtan.
31.
31.
p3ti
#28: Micsoda fanatizmusra vall hogy valaki kedveli a HALO -t mint játékot - hanyatt ne b*sszam magamat.
30.
30.
DON GONDOCS
Ez is addig tart még meg nem jelenik a Black Ops3 ;)
29.
29.
Gykrizsi
#28: Nem tudom miért lenne baj, ha valamiért rajong az ember. Tény, szeretem az xbox-t, meg egy csomó más dolgot. Miért? Mert azt kapom tőle, amit elvárok, néha még többet is. Nem kell ezt egy világpusztító fanatizmusnak venni, ez csak egy játékgép, senki nem fogja a másikat megölni ez miatt. Mi szépen elrendeztük az ügyet, nem úgy mint sokan mások, akik "pártatlannak" vallja magát. Mert olyan nincs, mindenki rajong valamiért, legyen az bármi, és ez szerintem természetes.
28.
28.
l4cyk4
#18: Szerintem a baj ott kezdődik, hogy büszkén vállaljátok fanatikus mivoltotokat. Olvassatok kicsit utána, hogy mit is jelent rajongónak vagy fanatikusnak lenni.
25.
25.
Spectrum
24.
24.
Gykrizsi
#20: Igen, ezért is tartottam megbízhatatlannak a MC userscoret. Mindenki magának döntse el mi hogyan tetszik, csak sokan úgy mondanak itt véleményt, hogy közük nincs a témához.
22.
22.
kopic
http://www.neogaf.com/forum/showthread.php?t=1133453
21.
21.
kopic
Neogaf szerint nem nyitott tul erosen UK-ban eddigi számozott részekhez kepest:
HALO 2 - 260,000
HALO 3 - 370,000
HALO 4 - 336,000
HALO 5: GUARDIANS - 150,000
De a digitális eladásokat nem tartalmazza.
20.
20.
kamgecam
#18: Metacriticen egy csomó ps játéknál is meg bármilyen játéknál is nullás értékelések vannak userscore-nál.Rosszindulatú emberek mindig is voltak meg mindig is lesznek,de nem mindegyik box vagy ps fan elvakult,ebben abszolút igazad van.
18.
18.
Gykrizsi
#16: Ki mondta, hogy rólad beszéltem. Nézd meg a tesztet, amit írtak, és olvasd el milyen kommentek voltak alatta. Vagy nézd meg a Metacriticet, mert mindig azzal példálóznak, és nézd meg azt a sok nullás értékelést userscore-nál. Nem mondtam, hogy minden ps fan gonosz, és minden box fan rossz, de állandó a pocskondiázás a másik játékánál (pc dettó). Ez egy király kis játék, nem kell nyomni a "közepes" dumát. Én meg boksz fan vagyok, de nem nyáladzok minden ps vagy pc játéknál, hogy de szar.
16.
16.
kamgecam
#12: "Ne foglalkozzál velük, ezek életükben nem láttak Halot. Egy baj van vele, hogy nem ps játék, ha az lenne, teljesen más lenne a fogadtatás. "

Baszki neked üldözési mániád van.Én ps fan vagyok mégis örültem a hírnek.
Direkt kelted a feszkót?
13.
13.
RangerFox
Minecraft story mode nagyon adja
12.
12.
Gykrizsi
#10: Ne foglalkozzál velük, ezek életükben nem láttak Halot. Egy baj van vele, hogy nem ps játék, ha az lenne, teljesen más lenne a fogadtatás. És igaz, ez a játék a 2. rész óta egy multis cím. Alig várom hogy beszerezzem, de előbb a Forza 6 jön, majd csak azután, valamikor.
6.
6.
kamgecam
Halo 5-nek örülök mert ritka hogy egy exkluzív cím az első helyre kerül viszont az hogy az AC második helyezett szégyen.Ezért libabőr már mindegyik része,még a Cod-ban is többet újítanak mint ebben.Bár ha csak jó sztorija lenne mint a cod-oknak de a játékmenet nem változna még azzal is kibékülnék.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...