Rise of the Tomb Raider - a sírok felfedezéséről

  • Írta: zoenn
  • 2015. november 5.
  • Videó
Link másolása
Azt már láttuk, hogy Lara milyen szépen harcol és készít fegyvert, de azt még nem, amire a frencsájz címe is utal. Az ősi sírok felfedezése még homályos folt, legalábbis eddig az volt, hiszen erről szól az új videó.

Befutott a Woman vs. Wild videósorozat harmadik, egyben befejező része. Ezúttal a kazamaták mélyére kalauzol el minket a Crystal Dynamics csapata. Megnézhetjük, hogyan működnek a környezeti fejtörők a sírok mélyén - ezek teljesítéséért fontos jutalmak és új képességek járnak.


A Rise of the Tomb Raider november 13-án landol Xbox 360-on és Xbox One-on, a jövő év elején érkezik PC-re, és végül, 2016 utolsó negyedévében PS4-re.

Ráadásként nézzük meg közelebbről a játék gyűjtői kiadását!

8.
8.
sasncore
#7: Nincs ingyen, kiadástól számítva 1 évig frissíthetsz. Új gép esetén meg kell venned, vagy a gyártó vette meg és adja a géphez. A Windows 10 store-boltján keresztül fog értékesíteni, amihez kell neki az egységes oprendszer.
7.
7.
Simsfan
#6: Mert nyilván semmi hátulütője nincsen (már nem arra gondolok, hogy folyamat kémkedik, azt már generációk óta csinálja)...egy ilyen híresen pénzéhes bagázs nyilván elkezd majd ingyért adni mindent.
6.
6.
PaprikaJancsi
#4: Ja, hogy rohadna meg az MS, hogy ingyen adja az új operációs rendszert. Vicc :D
5.
5.
zsocc-nrg
Várom a játékot de nem nagyon tervezek a közeljövőben Win10-re váltani, a Win7 köszöni szépen jól érzi magát a gépemen, nem beszélve arról hogy tökéletesen fut rajta minden míg a Win10-nél azért, ahogy Steam-es fórumokat olvasgatom, vannak problémák. Azért remélem hogy nem tolják majd a képembe hogy Windows 10 Exclusive aztán még a Steam-en sem lesz fenn! Tisztára mint a konzolháború csak most már a pc-t is belekeverik...
4.
4.
#2: elősegíti?
inkább kikényszeríti, nem?
gusztustalan, amit a win 8 művel a win 10 reklámjaival egyfolytában. mint valami elcseszettt malware program, egyfolytában tolja az arcodba hogy upgradelj már, hát free. csakhogy, nincs ingyen ebéd!

a játék egyébként szerintem nagyon jó lesz, még így ps4 tulajként is ezt mondom :)
3.
3.
Formula1fanatic
#2: Jó kérdés, de ennek a játéknak a grafikáját legalább nem szídja a sok nagyokos. :)
2.
2.
McDuff
Hirtelen azt olvastam hogy sírok a felfedezéstől :D

amúgy az igaz hogy PC-re csak DX12 támogatással jön, tehát11-et nem támogatja,ezzel is elősegítve a játékosok körében a Win10 terjeszkedését?
1.
1.
DarkLord
Na erre nagyon kíváncsi leszek mennyire lesz tényleg kihívás ez a része a játéknak...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...