Hearthstone - jön a League of Explorers

  • Írta: Shifty
  • 2015. november 6.
  • Érdekesség
Link másolása
Jövő héten új kiegészítést kap a Hearthstone Adventures játékmódja. A The League of Explorers többek között 45 új lappal, egy új kulcsszóval és új hősökkel invitál minket vadonatúj kalandokra.

November 12-én a Hearthstone Adventures játékmódja is kibővül. a The League of Explorersben négy új hőssel -  Brann Bronzebearddel, Reno Jacksonnal, Elise Starseekerrel, Sir Finley Mrrggltonnal - kell megszereznünk a Staff of Originationt. Kapunk 45 vadonatúj kártyát, illetve egy új mechanikát, a Discoveryt. Kalandjaink elvezetnek minket a Temple of Osiris rejtélyekkel teli templomaiba, de megjárjuk Uldamant és a Stranglethorn Jungle-t is. Az első szárny november 12-én nyílik meg.

A Hearthstone egyébként az Activision jelentése szerint 40 millió játékosnál jár jelenleg.

12.
12.
Chrysh
#11: Én is ezt mondanám, ha lenne secretes paladinom :D
11.
11.
thernielle
Ne sírjatok a secret paladin miatt, tanuljatok meg játszani ellene :)
Gondoljátok újra a paklitokat. Fog az menni. Ha fel vagy rá készülve és körül játszod, ők fogják bömbölve disenchantolni azokat a rohadt Challengereket, hehhe. Én meg kifejezetten örülök az új single player kampánynak, engem elég sokáig leköt.
10.
10.
szinkron
Cseles a Blizzard. Olyan tempóban tolja a kiegészítőket, hogy ne bírja a nép arannyal, ebből jön a lóvé. Fúj.
9.
9.
Chrysh
Az a paladin vmi kibaszott sunyi kis szemétláda lett, a legszomorúbb, hogy emiatt más kaszttal se játszanak. 10ből 6szor paladin ellen vagyok.
8.
8.
Mr.Dead
#7: A patron wariból kiindulva még vagy fél év :"D
Megoldás: menj te is secret palával, vagy hunter és legyen nálad flare...
7.
7.
KőbányaKispest
Én azt kérdezném már meg a Blizzardtól, hogy az a szájb,,,,,,szott Paladin mikor lesz nerfelve. Mert nem sok értelme van ellene játszani.

Szánalmas.
6.
6.
hadzsime
Inkább a meccskeresésen javítanának. Az imént rakott össze a rendszer engem, egy totál noobot, szar paklival egy golden heroval rendelkező játékos ellen. Ha jól tudom 500 ranked győzelem kell az ilyesmihez... én eddig játszottam talán 12 rankedet.
5.
5.
bencewrr
Így is el vagyok maradva az Adventure módokkal, na ne már, hogy megint 5x700 gold... kicsit sokallom :/
4.
4.
Mr.Dead
#3: Erre megláttam, hogy a Paladin kap még secretet....:/
3.
3.
Mr.Dead
Szerintem pont, hogy kellenek az új kártyák, mert baromi kevés van, ami használható. (Emiatt a jelenlegi meta is dögunalom)
2.
2.
Gykrizsi
Hát ja, lenne mit csinálni. Az internet igen gyakran megszakad, 20 rankedet elérve meg olyan ellenfeleket kapok, akik ellen gyengébb paklival nincs esélyem.
1.
1.
number361
Új kártyákat adnak ki dögivel, de hozzátenni valamit a játékhoz illetve helyrehozni végre a pocsék stagnáló ranked módot azt már nem megy, mi? Az nem termel profitot...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...