Black Desert Online - regisztrálj a bétára!

  • Írta: zoenn
  • 2015. december 2.
  • Korai verzió
Link másolása
December közepén indul a Black Desert Online bétatesztje. Ha kíváncsi vagy az egyik legígéretesebb koreai MMO-ra, irány a hivatalos honlap és regisztrálj a próbalehetőségre!

Ahogy arról már beszámoltunk, a Black Desert Online bétatesztje december 16-22. között zajlik majd. Az már biztos, hogy a hatalmas várossal megspékelt Calpheon-régió a kliens része lesz, illetve az összes karakterosztályt kipróbálhatjuk benne. A PvP a 30. szinttől élesedik.

Ha érdekel ez a látványos MMORPG, akkor csak a hivatalos honlapra kell ellátogatnod, és ott jelentkezhetsz rá. Csak azok a játékosok jutnak be biztosan, akik már most megvásárolják az Founder's Packek egyikét, a többiek csak reménykedhetnek.

A végleges verzió jövőre érkezik, és bár a free-to-play modellről lemondhatunk, legalább havidíjat sem kérnek a játékért.

2.
2.
Dezseee
#1: Hát nézd,akkor ez nem a te játékod. Amúgy Bétába van...nem tudom mit vársz úgy igazán:D Hallottam olyanról is,hogy nem igazán megszokott módon lesz endgame,értem azt,nem az van,hogy maxos a karid,és akkor most vagy PVP vagy PVE. Ha szerintem rá tudnak venni hogy nap mint nap beloggolj egy maxos karival,akkor jól csinálták a dolguk,ha van olyan amit tudsz csinálni,és van hozzá kedved,akkor az végülis endgame,nem? Mind1,hogy raidnek,vagy arénának,vagy akárminek hívjuk! ;)
1.
1.
goblinfing
Csak szerintem pofátlanság hogy ezért a játékért pénzt fognak kérni? Endgame content nem is létezik benne .
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...