PlayStation Now - új játékokkal bővült a szolgáltatás

  • Írta: Shifty
  • 2015. december 7.
  • Érdekesség
Link másolása
A Sony a hétvégén megerősítette, hogy Warner Bros. korábbi játékai is csatlakoznak a több mint 250 elérhető címet kínáló PlayStation Now szolgáltatásához.

A még mindig csak bétatesztelhető PlayStation Now már most több mint 250 játékot tartalmazó adatbázissal rendelkezik, a Sony azonban megerősítette, hogy a lista tovább fog bővülni. Ezúttal a Warner Bros. kilenc korábbi játéka kerül fel a kínálatba, így játszhatóvá válik majd a Batman: Arkham Asylum, a Batman: Arkham Origins, az Injustice: Gods Among Us, a Mortal Kombat, a F.E.A.R (de annak csak a kampánya), a The LEGO Movie Video Game, a LEGO Harry Potter: Years 1-4, a LEGO Harry Potter: Years 5-7 és a LEGO Batman: The Video Game.

Emellett az is kiderült, hogy a korábbi havi és három havi előfizetések mellé most vásárolhatunk egyéves bérletet is. A december 8-tól induló akcióban így a streaming szolgáltatás éves díja 100 dollárba fog kerülni, igaz, ez most akciós ajánlat, és amellett, hogy nem tudni, meddig tart, arról se érkezett információ, hogy a lejárta után mennyibe fog kerülni az éves előfizetés.

7.
7.
poseidon17
A Sony mindent újrahasznosít. Remasteredek, psnow, és a visszakompatibilitás nem játszhatsz a régi ps2-es lemezeiddel amit tőlük vettél hanem vedd meg újra
6.
6.
poseidon17
Elvan adósodva a Sony. Mindent bevet hogy lehúzza a világot
4.
4.
Yanez
#3: Akkor minden pénzlehúzás, amiért fizetni kell, nem? Gondolom az nem lenne az, amit ingyen adnának. Villkóm tú ze rííl vörld!
3.
3.
spikee576
Engem nemerint a PsNow szolgaltatas megtartottam a ps3mamat ami nekem viszi az 1-3jatekait eredetibe,tokeletesen.Amugy ez a psnow eziscsak penzlehuzas.
2.
2.
Chelseafan1989
mikortól elérhető a ps now szolgáltatás mert én nem látom sehol?
1.
1.
h.jozsa
Remélem a Dead Space sorozat is bekerül a kinálatba!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...