VR-traileren az AC: Syndicate DLC-je

  • Írta: zoenn
  • 2015. december 15.
  • Letöltés
Link másolása
Konzolokon ma jelent meg az Assassin’s Creed: Syndicate első fizetős DLC-je, melyben Evie Hasfelmetsző Jack nyomába ered. A Ubisoft most egy VR-kompatibilis előzetest mutatott a csomagról.

Az Assassin’s Creed: Syndicate Jack the Ripper DLC-je mától érhető el PlayStation 4-en és Xbox One-on, míg a PC-s változat december 22-én élesedik. A bővítményben Evie-vel kavarhatunk, igaz, a lány már húsz évet öregedett az alapjáték óta.

Most 360 fokban nézelődhetünk Londonban a legújabb előzetes segítségével. Bizony van látnivaló bőven, hiszen Hasfelmetsző Jacktől senki sincs biztonságban.

Ha van otthon egy VR-szemüveged, csak a fejedet kell mozgatni hozzá, máskülönben az egérrel vagy a mobilod döntögetésével navigálhatod a kamerát.

2.
2.
dcba
#1: Ezt a baromsagot a repulo vezetesrol mintaztak, mert ott van az, h ha felfele tolod a hivjunk botkormanynak, akkor a repulo orra lefele iranyul, ha hatra akkor felfele es ezt a baromsagot beraktak a jatekokba es en is agyhugykovet tudok kapni amikor ez van alapnak beallitva. Minidg az az elso, h ezt a szart kiszedem.
1.
1.
bitbandita
Ezt valaki megmagyarázhatná, hogy ezeknél a nézőpont állítható, nézelődős videóknál (vagy akár játékokban a kontrolleren) miért az az alap, hogy ha lefele húzom fölfele néz és fordítva? Ösztönösen pont fordítva esik kézre. Vagy szemre. Vagy mi.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...