Trine 3 - már tölthető PlayStation 4-re

  • Írta: Shifty
  • 2015. december 16.
  • Letöltés
Link másolása
A Frozenbyte megerősítette, hogy a december elején PlayStation 4-re is bejelentett Trine 3: The Artifacts of Power Amerikában a jövő héttől, Európában pedig már a mai naptól tölthető.

Még december elején jelentette be a Frozenbyte, hogy a rajongók körében is csalódást keltő Trine 3: The Artifacts of Power még karácsony előtt PlayStation 4-re költözik. Most már azt is tudjuk, hogy mikor, a csapat képviselője a PlayStation Blogon ugyanis bejelentette, hogy Észak-Amerikában december 22-én jelenik meg a játék, míg Európában a mai naptól tölthető az ügyességi platformer.

A mesebeli, gyönyörű 3D-s világban játszódó Trine 3 történetét hét fejezeten keresztül ismerhetjük majd meg, és 11 rejtvényekre koncentráló, képességközpontú Lost Pages kihívást is kapni fogunk. A PlayStation 4-es verzióban is játszható lesz mindhárom karakter, Pontius, a lovag, Zoya, a tolvaj és Amadeus, a varázsló. Lesz háromfős, lokális kooperatív multiplayer mód, teljes 3D-támogatás, illetve a látvány 1080p-ben, 60fps mellett lesz élvezhető.

A játékról írt tesztünket itt találjátok.

1.
1.
crytek
P-n betehetnék már valami bundleba mert venném :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...