Brit toplista: még mindig vezet a Call of Duty

  • Írta: fojesz
  • 2016. január 4.
  • Toplista
Link másolása
Úgy tűnik, a britek nem tudnak ráunni az új Call of Dutyra, még mindig a Black Ops III vezeti a szigetország játékeladási toplistáját. Mögötte a Star Wars: Battlefront következik, a Star Wars-láz sem akar alábbhagyni.

A Call of Duty: Black Ops III már ötödjére nyerte el az aranyérmet a megjelenése óta, ennél jobban már csak a FIFA 16 ment, az EA Sports játékát hatszor juttatták az első helyig a fociőrült britek.

Mögötte pedig a Star Wars: Battlefront következik, és érdekesség, hogy összességében a DICE FPS-e is szépen muzsikál: a novemberi megjelenése óta még nem volt olyan alkalom, hogy ne került volna be a három legkeresettebb játék közé.

  1. Call of Duty: Black Ops III
  2. Star Wars: Battlefront
  3. Fallout 4
  4. FIFA 16
  5. Grand Theft Auto V
  6. Rainbow Six: Siege
  7. Assassin's Creed: Syndicate
  8. Just Cause 3
  9. WWE 2K16
  10. Forza Motosport 6
  11. Halo 5: Guardians
  12. Minecraft: Story Mode
  13. Minecraft: Xbox Edition
  14. LEGO Jurassic World
  15. Rise of the Tomb Raider
  16. Uncharted: The Nathan Drake Collection
  17. Disney Infinity 3.0
  18. Need for Speed
  19. Minecraft: PlayStation Edition
  20. Destiny: The Taken King
11.
11.
DON GONDOCS
#8: Hát nem tudom nekem eddig majdnem mind tetszett. Top 3 BO2, MW2, Ghosts
10.
10.
mestermagyar
Whoah... Már a steam toplistán sincs rajta...
8.
8.
logic5
#3: Kampányból a best az biztos!
7.
7.
logic5
Az AW még mindig keresztbe veri!
6.
6.
vorosm10
MW 2 óta nem játszottam jó Cod-dal! Játszogatok a BO3-mal de csak úgy tudok vele játszani, ha nem veszem komolyan és kikapcsolom az agyam és csak megyek és játszom ha megpróbálom kicsit is komolyabban venni akkor 5 perc múlva abbahagynám... A single egy szar... Nem sokat kellett gondolkodniuk a Treyarch-es fejlesztőknek, hogy mi legyen a story vagy ilyesmi... Szerintem a zombieba több időt feccőltek! És azt ne felejtsük el, hogy ez ami kb egy BO2 meg egy AW egyveleg ami 2 ismétlem 2 évig készül állítólag!
4.
4.
Caleon
#3: Ezek is olyan játékok, amik az egyik ember számára értékesek, a másikat meg hidegen hagyják. Ha szereted a CoD-ot, az új részek is tetszeni fognak (persze mindig újra meg kell szokni). Nekem a BO3 most kezd igazán kiforrni, nagyjából 70 óra multizás után kezdek "tarolni". Illetve a kampány is jó szerintem. Abba a hibába estem, hogy két küldetés után félretettem, mert hallgattam a kritikákra. Aztán az ünnepekre elővettem és az egész egy kellemes meglepetés volt. Gyanítom, hogy sok kritikus végig se játszotta.
3.
3.
DON GONDOCS
#2: Na most komolyan, miez a gyűlölködés kérem szépen? Mi nem tetszik ebben a sorozatban? Mivel ér ez kevesebbet a listán szereplő többi játéknál, szigorúan ha a használt árat nézzük, mert akkor igencsak jól jár az egyszeri vásárló. Még a Waw Multija is él ps3/X360on, valamint az álltalam vásárolt AW kampánya azért nem volt olyan rossz.
2.
2.
anonymus26
#1: Akkor sz@rral fizeted ki mert kb annyit ér az összes.
1.
1.
DON GONDOCS
A héten én is beszerzem az évi COD adagomat mindig most csak 1 év lemaradással.
Bár valószínű ez lessz az utolsó is,de legalább anyit fizetek érte amennyit valóban ér.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...