A DICE LA továbbra is a Battlefield 4-en dolgozik

Link másolása
A Battlefield 4 támogatását így is kimaxolták a DICE-nál, de úgy tűnik, hogy nem a téli javítócsomag volt az utolsó a játékhoz. A DICE Los Angelesben székelő divíziója továbbra is dolgozik a játékon.

Annak ellenére, hogy tavaly ünnepelte második szülinapját a Battlefield 4, közel annyi kiegészítő és javítás jelent meg hozzá, mint egy frissen megjelent címhez. A DICE LA munkatársai a közösséggel együttműködve megálmodtak egy új pályát, de egy Battlefield 2-es helyszín felújítását is befejezték. A téli javítócsomag óta nem sok hír érkezett a játékról, de a DICE LA megtörte a csendet, és elárulták, hogy továbbra is dolgoznak a Battlefielden. A CTE-t nem hagyják magára és jelenleg is épp pár újdonságot tesztelnek.

A következő egy évben egyébként új Battlefield érkezik majd, legalábbis az EA pénzügyi jelentése szerint. Állítólag a Battlefield 2142 folytatása készül a DICE-nál, de természetesen még semmit sem jelentettek be.

14.
14.
lolal90
Nem tudom miféle kábszi terjeng itt egyes fórumtársak elméjén belül , de a Hardlinét semmilyen esetre sem tudnám hasonlítani a BF4 hez. Ahogyan mestermagyar fórumtárs is írta , a régebbi érán belül fosták ezeket a fajta modokat. Nem rossz ez a rendőrös BF , de gyorsan felejthető és nem összeegyeztethető , a sorozat alapgondolataival. Ez a tipikus volt egy fejes marketinges aki "na majd én megmutatom a világnak " -ot akar durrantani ezzel a zsarus + bf es téma ötvözésével . De hát nem jött be. A DICE mint csapat előtt emelem kalapom a BF4 támogatásával kapcsolatban. Személy szerint én is aktív játékos vagyok a mai napig és örömmel jelenthetem ki , hogy szinte egyik sorozat sem büszkélkedhet ilyen hosszú support idővel. A következő részt meg várom , csak bírja a vas.
13.
13.
mestermagyar
#12: De igazad van, én a vietnám árán be is vállaltam volna ezt a DLC-t ha lenne BF4-em.
4.
4.
Szerintem se lenne jo egy jovobeli, az mar borzalmasan uncsi, legyen inkabb hideghaborus era :)
3.
3.
Thor Vath
Ez a futurisztikus lövölde tényleg necces dolog, könnyen átmegy arcade-be, ha nem vigyáznak; sajnálnám, ha BF-ből is az lenne. Bár 2142-vel nem játszottam soha, nem tudom, az milyen, de ahogy hallom, erősen megosztotta a véleményeket.
Én inkább egy BF5-öt várok, mint egy BC3-at, a BC széria nekem nem igazán jött be (a Hardline-ról ne is beszéljünk, az egyszerűen egy tévedés volt).
1.
1.
strike19
Remélem a Battlefrontot se hagyják magára.
Nem tetszik ez a DLC politika.Inkább kiegészítő lemezt vennék mint annak idején.
Azért le a kalappal a DICE előtt ,hogy még BF4-be tartsa a lelket.
De tudtommal már megy BF5 fejlesztése gőz erőkkel.
De ezt értékelem ,hogy nem csak 1 éves ciklust szántak a játéknak.
Most nem azért ,hogy fikázzam a COD szériát.De ők 1 év alatt kiadják az összes dlc és szeptember veheted meg az újabb részt mert 2 év alatt kihalnak a szerverek.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...