Frissítve: Red Dead Redemption - Xbox One-on is

  • Írta: Shifty
  • 2016. február 9.
  • Hír
Link másolása
A hivatalos bejelentést megelőzve, egy kis ügyeskedéssel már Xbox One-on is játszható az előző generáció egyik legsikeresebb és legkedveltebb játéka, a Red Dead Redemption.

Valószínűleg jövő hétre tervezte a Microsoft a hivatalos bejelentést, de mégis idő előtt kiszivárgott, hogy újabb játékokkal bővül az Xbox One visszafelé kompatibilis címeinek listája. Köztük olyanokkal, mint az Alan Wake's American Nightmare, a Tekken Tag Tournament 2, a Halo Wars, a Castlevania: Symphony of the Night, a Left 4 Dead 2, illetve a program honlapján található szavazás szerint előkelő helyen álló Red Dead Redemption is.

Mivel hivatalosan még nem erősítette meg a Microsoft a felsorolt játékok érkezését, egyelőre csak kisebb ügyeskedéssel lehet őket felpakolni a virtuális polcunkra. Egyrészt a lemezes változatokkal egyelőre még nem érhetőek el a játékok, viszont ha van olyan ismerősünk, akit követünk és rendelkezik is a programok valamelyikével, akkor rajta keresztül könnyedén elérhetjük mi is a játékokat, feltéve, hogy anno nekünk is megvolt az, letöltött formában.

Update! A játékot nem sokkal később elérhetetlenné tette a Microsoft. Az említett bakit már nem lehet kihasználni, aki viszont már letöltötte a címet, még tudja tolni, igaz, ez esetben le kell mondania a mentéseiről: internetkapcsolat esetén egy frissítésre hivatkozva lövi le a rendszer a játékot, az állásunkat azonban csak az interneten keresztül tudjuk betölteni.

A Microsoft hozzátette mindehhez, hogy folyamatosan tesztelik az Xbox 360-as játékokat az Xbox One-os emulátorral, és bár a Red Dead Redemption is ennek a tesztelésnek a része volt, véletlenül vált elérhetővé a játékosok számára.

24.
24.
Hunszi
#23: nem mellesleg meg...evvel is pont úgy meg kell tanulni, mint egérrel, csak a fejlődési görbe sokkal nagyobb és nehezebben teljesíthető, viszont garantálom, aki már egy generációt lenyomott a controller mellett azt egy percig nem zavarja
23.
23.
Hunszi
#22: nem vagy köteles használni a rásegítést, ki lehet kapcsolni...másképp, szerintem sokkal életszerűbbé teszi az egészet, hogy nem tudsz mindig headshotokat adni és centire pontosan célozni (bár szokás kérdése az egész)
18.
18.
pszihoapu
17.
17.
DON GONDOCS
#15: mért? sajnálod őket?
16.
16.
semike
Azért mert egy játék mai szemmel csúnya ugymond még lehet jó.sőt.....:) ugyh ez butaság -szerintem.
15.
15.
pszihoapu
inkabb pc-re adnak ki! :( ps3-on megvan, de keptelen vagyok leloni benne barkit is kontrollerrel.
14.
14.
Hunszi
#13: A GUN-t is anno repdesve vittem végig, tavaly feltettem kicsit nosztalgiázzak s nevetnem kellett mennyire kezdetleges most így más szemmel nézve. Mondanom sem kell sokat nem ült a gépen.
13.
13.
Hunszi
#3: Bánom, mert még azóta sem sikerült végigvinni ezt, s mire valahogy hozzájutok már ősküvel lesz s nem fog annyira lenyűgözni (már most az 720ban)
7.
7.
huster14
WOW a Left 4 Dead 2-nek nagyon örülök, anno megvettem 360-ra.
3.
3.
kamgecam
#2: Bánni azért ne bánd, jó év lesz ez a konzolosoknak.
2.
2.
Hunszi
Ebben a pillanatban bánom legelőször, hogy nem XONE-t vettem anno, hanem PS4et :( ez az egyetlen cím, amiért régen, majdnem vettem egy konzolt.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...