The Witcher 3 - a legjobb modok a fejlesztők szerint

  • Írta: fojesz
  • 2016. február 9.
  • Videó
Link másolása
Közeledik a The Witcher 3: Wild Hunt első születésnapja, ami azt is jelenti, hogy a lelkesebbeknek bőven jutott idejük arra, hogy modokat gyártsanak a tavalyi év legjobb játékához. Elmondják a fejlesztők, hogy melyek a kedvenceik!

A CD Projekt RED feltúrta a Nexust, és kiválasztotta a számára legkedvesebb The Witcher 3-modokat. Akad közöttük olyan, ami szimplán arra hivatott, hogy megkönnyítse a játékos életét (autoloot-kiegészítőt mindenkinek!), más darabok pedig szimplán csak az ínyenceknek szólnak: ha szeretnéd megfiatalíthatod Geraltot, vagy ha úgy tetszik, random karaktereket teleportálhatsz köré.

13.
13.
l4cyk4
#12: Elnézést a dupláért! Hozzátenném még, hogy nem csak hibajavításokat tartalmaztak a tapaszok, de pl. az invetory-n is utólag eszközöltek olyan változtatásokat, melyek alapvetően könnyítették meg a használatát. Ez nem arról árulkodik, hogy kész volt a játék megjelenésekor! De beszélhetnénk még az első végigjátszás során dobált, bőven 40. szint feletti tervrajzokról. Ki érte el elsőre akár csak a 40-es szintet? És itt még mindig nincs vége...
12.
12.
l4cyk4
#10: Lehet, hogy nem volt olyan rossz állapotban, mint pl. Batman Arkham Knight, de ettől még nem volt piac-kész termék. Számold össze mennyi javítást kapott és ezek után még mindig elég sok a kisebb-nagyobb hiba benne. Szóval de, félig-meddig készen jelent meg ez is.
10.
10.
_NMI_
#9: Ez mind szép és jó, csak a W3 nem félig-meddig kész játék volt, mikor kijött.
3.
3.
bitbandita
Jobban örülnék, ha lenne megoldás a Fools Gold (disznóvá vált parasztok) küldetés problémára, mert a 12.1-nél járunk patchban, de még mindig bugzik.
2.
2.
Dercsi
Számomra annyira tökéletes maga a játék, hogy eszembe sem jutott eddig hogy bármilyen modot felrakjak... Megnéztem a nexus oldalát, de igazából egyik sem fogott meg....
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...