Project Elea bejelentés - sci-fi kaland VR-ral

  • Írta: Shifty
  • 2016. február 10.
  • Bejelentés
Link másolása
Formálisan is bemutatkozott a bolgár Kyodai stúdió Unreal Engine 4 hajtotta, interaktív történetmesélésre építő kalandjátéka, a Project Elea. A 20. századi sci-fi művek által inspirált alkotás VR-támogatással készül, egyelőre csak PC-re.

A bolgár Kyodai bejelentette, hogy Project Elea néven egy vadonatúj, interaktív történetmesélős, sci-fi kalandjátékon dolgoznak. A játékot a 20. századi legnagyobb sci-fi írók művei ihlették, így nem meglepő módon a történet is az emberiség létezésével kapcsolatos kérdéseket feszeget, miközben a csillagközi utazásoknak és egy titokzatos, mindentudó mesterséges intelligenciának is fontos szerep jut majd. A játék az Unreal Engine 4-et használja, és első körben PC-re készül, VR-támogatással. Ha minden igaz, akkor később PS4-es, Xbox One-os és akár Nintendo NX-es változat is készülni fog.

A történet egyébként a Voyager 1231-en játszódik, Elea, a főhős pedig arra ébred, hogy a hajónkat irányító mesterséges intelligencia, Kazumi a küldetésünk történetében most először kapcsolt ki, ezzel bezárva minket. A legénység időközben evakuált, így teljesen magunkra vagyunk hagyva.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...