Frissítve: Megint a Crash Bandicootról fecsegnek

  • Írta: fojesz
  • 2016. február 16.
  • Pletyka
Link másolása
Egy hete sincs annak, hogy elkezdtek pletykálni a Crash Bandicoot visszatéréséről, erre tessék: most egy másik forrásból hallottuk, hogy a Sony visszahozza a közkedvelt játékhőst...

A hétvégén rendezték meg a New York Toy Fairt, itt kapták el egy interjúra a NECA termékfejlesztési igazgatóját, Randy Falkot. Az úriember boldogan újságolta el, hogy végre újra összeállhattak a Sonyval, az együttműködésüknek hála pedig olyan sorozatok alapján készíthetnek akciófigurákat, mint az Uncharted, a LittleBigPlanet vagy a God of War.

Emellett azonban más címek is terítékre kerülnek majd, és ezen a ponton konkrétan azt is kiemeli - és ez itt a lényeg -, hogy a Sony visszahozza a Crash Bandicootot, amit ő személy szerint nagyon király dolognak tart. Hogy ez mit jelent konkrétan, azt persze még nem tudjuk, de kezd egyre gyanúsabbá válni a klasszikus körülötti mozgolódás.

Ahogy azt a múlt héten is jeleztük, a pletykák ellenére továbbra is az okozza a legnagyobb bizonytalanságot, hogy hiába szeretne foglalkozni a Sony a Crash Bandicoottal, a sorozat jogai még mindig az Activisionnél vannak, és a kiadó a legutóbbi állásfoglalása szerint nem is szeretne tőlük megválni.

Persze ettől még a Sony nyugodtan próbálkozhat egy-egy ajánlattal, ha belegondolunk, már az is a nyomásgyakorlás része lehetett, hogy Shawn Layden "dobott egy Phil Spencert" a tavalyi PlayStation Experience-en:

Update! A NECA egy későbbi közleményben lehűtötte a kedélyeket. A cég elmondása szerint félreértettük Falk szavait, az úriember ugyanis arra célzott, hogy ha visszatérne a Crash, akkor szívesen foglalkoznának vele. De nem, nem tér vissza.

5.
5.
PS4jacksony
Pedig imádnám megint ezt az őrültet irányítani :)
Óriási kedvenc a mai napig
4.
4.
Raam989
Borzalmas, amit ezzel a szerencsetlen Crashel csinalnak. Inkabb hagynak szep csendben meghalni gyerekkorom kedvencet, ennel a sorozatos csalodasnal meg az is jobb lenne. :(
1.
1.
dante92
Jó nagy buzi ez az activision :D eladni nem akarja, de foglalkozni sem akar vele (jobb is).
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...