A Forza 6 és a Gears of War 4 is jön PC-re?

  • Írta: zoenn
  • 2016. február 15.
  • Pletyka
Link másolása
Masszív pletyka esett be késő délutánra. A WPDang illetékesei szerint a Quantum Break PC-s verziója csak a kezdet, a Microsoft további Xbox One-os címeket hoz el Windows 10-re. Köztük a Forza Motorsport 6-ot és a Gears of War 4-et.

A kínai WPDang úgy tudja, hogy a Microsoft javítani szeretne Windows 10-es politikáján, a jelek szerint még több Xbox One-os cím költözhet Windows 10-re. Az sem lenne lenne nagy meglepetés, ha ezeket a címeket kizárólag a Windows Store-ból érhetnénk el, hasonlóan a Quantum Break PC-s verziójához.

Az oldal névtelen forrásai szerint Windows 10-re költözhet a Forza Motorsport 6, a Gears of War 4 (erre már utaltak korábban is), a Scalebound és még a bejelentésre váró Forza Horizon 3 (!) is.

Sanszos, hogy a legtöbb címért elég lesz egyszer fizetni, és így mindkét platformra megkapják a játékosok, valamint él a cross-save lehetőség is.

Várjuk a Microsoft hivatalos nyilatkozatát. Jelenleg annyi biztos, hogy a Quantum Break mellett a Gears of War: Ultimate Edition, a ReCore, a Halo Wars 2 és Killer Instinct költözik Windows 10-re.

57.
57.
PS4jacksony
#54: Megy a kockacukor nagyon igaz amit leírtál :)
56.
56.
frankdelgado
Még nem tudjuk h mi lesz a vége, de màr mindenki kib. okos. Főleg a 10enévesek. Ha a boxnak hefellegzett, akkor veszek ps4-et. Szerencsére nem vagyok se kitartott kis fütyi, se "fanboy" ahogy az az itteni szefós szlengben szokàs mondani....
54.
54.
Juha
Lassan elérkezünk ahhoz a ponthoz, hogy a PC és a konzol felhozatal összemosódik, amivel semmi gond nincs szerintem. Sosem értettem miért örülnek az "emberek" az exkluzív címeknek (merthogy a fejlesztőknek csak egy rendszerrel kell boldogulni az ok), miért okoz az sikerélményt, hogy játszhat vmivel, amivel sokan mások nem.
Én ha találkozom egy jó játékkal (vagy könyvvel, filmmel akár), akkor igyekszem rábeszélni a környezetem, hogy tegyenek vele egy próbát, és nem újjongok, hogy "hehe, te úgysem játszhatsz vele, bibibí".
Persze magának mindenki bemagyarázza, hogy ezért költöttem ennyit a PC/Xone/ps4-re meg a játékra, de mivel mindenki a saját véleményét próbálja a másikra erőszakolni, elkezdődik az értelmetlen vitázás...
53.
53.
crytek
#52: Egész világ ukrán store vásárol az minden csak nem nyereség lesz :D
16.000ft helyett 3000-ért megkapod.
52.
52.
Seggeszkexkluzív
Mondjuk azt hozzátenném hogy lehet nem lesz ez olyan rossz húzás, mert gondoljunk bele. Ha rendelkezünk egy Oneal és jó géppel, a crossbuy lehetősséggel 2 játékot is veszel 1 áráért és ha ezeket még jól is árazzák, vagy jó akcióban lesznek elérhetőek, azzal nyereséges lesz az MS.
51.
51.
Yonkou
Nagyon helyes. Ilyenkor érzem, hogy jó kombó a gamerpc+ps4.
48.
48.
Caleon
Én csak azt nem értem, ha igaz a pletyka, hogy mivel ezek system seller címek, mi fogja eladni a systemet, ha MS-berkeken belül multiplatform lesz a játék? Vagy kénytelenek lesznek a PC-s változatot visszafogni, vagy saját maguknak csinálnak konkurenciát, nem?
47.
47.
mdr88
Na most véleményem szerint, aki itt azzal dobálózik, hogy így meg úgy R.I.P. Xone, nos ők PS4 - fanok... nincs is ezzel baj, mindenkinek meg van a saját véleménye.
Én eddig kb. kizárólag PC-n játszottam, de venni fogok egy Xone-t.
Többek közt azért, mert meggyőzött az, ahogy közelebb akarja hozni az MS a két platformot egymáshoz. Nekem tetszik ez az irány és szerintem ha nem is csak az Xbox, de maga az MS "brand" eléggé meg fog erősödni a Sony-hoz képest ha így halad... én kíváncsian várom.
46.
46.
PaprikaJancsi
#41: Az Xbox nagyon jó konzol, még így is nagyon megéri megvenni. Ebben az évben jön a Quantum Break, ReCore, Overwatch, Rocket League, The Divison....stb.
Marha sok játék lesz ami közül választhat az ember. Plusz egy konzolt nem csak az exkluzívok adnak el (lásd WiiU).
45.
45.
PaprikaJancsi
#33: Április 5 a megjelenés, és biztos ultra király játék lesz.
44.
44.
delphijos
#42: Ez az egész a haszonról szól. Az MS-nek bejöhet a húzás. Attól hogy több PS4 fogyott, még nem nyert senki. Igazából ez a gondom az utóbbi években az MS-el. Nincs sziklaszilárd stratégia, ötletelés van, ide-oda kapnak, behoznak valamit, kidobják. Még az OS-ekkel is.Olyan kommunikáció mellett, hogy ami jó, még azt sem értik az emberek.
43.
43.
Tokodboy
A red ring of death utan megvan az X one legnagyobb hibája a the Last nail in the coffin :D
42.
42.
Dark_Temptation
Egy szó mint száz, birka vagy ha nem ismered el, kinek az örömére, kinek nem, a Microsoft baszhatja. A Sony nyert.
41.
41.
Dark_Temptation
Ha ez megtörténik végkép semmi értelme nm lesz az xboxone-nak így se volt sok.. Na dd ezek után? Xd
38.
38.
zsocc-nrg
Ez a Win10/WinStore-exkluzivitás rohadtul nem tetszik, az meg hogy Steam-en nem hajlandóak megjelentetni őket, elég nagy kihagyott ziccer...... Azért remélem hogy legalább tudja a Microsoft mit csinál és értelmes, igényes portok lesznek normális beállítási lehetőségekkel, épkézláb egér-bill támogatással, nemcsak holmi XO-ról gyorsan áthúzott, elsietett katyvaszok.
36.
36.
Stranger
Meg kell értenetek, hogy az exkluzivitásnak semmi értelme. Nem is azért vesz az átlagember konzolt. Azért vesz, mert nem ért mondjuk a PC-khez, tévhitben van. Pl. "or 1=1 nevű felhasználónk, aki szerint egy 200k-s PC nem tudja a játékokat megfelelően futtatni. A mai fogyasztók ilyen szinten vannak, utánanézés 0.
35.
35.
kamgecam
#33: Jaaa!Ok értem,már kezdtem irigykedni.:)
33.
33.
Ra1D3n
#30: Csak preorderben behúztam. Majd valamikor április közepe fele jelenik meg amúgy.
32.
32.
kamgecam
30.
30.
kamgecam
#27: "Kár lenne temetni ezt a vásárlási opciót. Pont 3 órája húztam be a quantum breaket proxy segítségével 12.700 ropogós Ft-ért "
Wtf?Te már játszol vele?Az komoly,durva vagy!
Egyébként mikor jelenik meg?
26.
26.
roli33
Ez nagyon jó hír (pletyka)! Egyébként ezek után tényleg semmi értelme boxot venni, az összes exkluzív jön PC-re (win 10-re).
24.
24.
h.jozsa
Hát így lenyomják az xbox one árát rendesen a használtt piacon!
Veszek is egyet ha valaki 60 ezer környékén tud,az szóljon......
Mivel tengernyi lessz,így ez az ár nem elképzelhetetlen!
23.
23.
crytek
Amit a Store kinál a tisztelt pc-s vásárlóknak:

-Windows 10 store download is buggy
-No refund policy explained,
-Vsync is always on,
-Always borderless fullscreen,
-Game files are protected,
-Can't launch it via the exe (So adding it as a non steam game will not work)
-No fps/hardware monitor software works with it,
-You need to take control of the folder as admin if you want access to the files
-Mouse software which lets you create custom binds for each game doesn't work
-Say bye to using sweetfx and mods

Egy nagybetűs kösz nem takaroggy!!!
19.
19.
respectpele10
Nájsz, akkor váltunk PS-re..
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...