2019-ben jön az Indiana Jones 5

  • Írta: Shifty
  • 2016. március 15.
  • Cooltúra
Link másolása
Számtalan pletyka után a Disney hivatalosan is megerősítette, hogy 2019 nyarán érkezik az ötödik Indiana Jones, amiben nem csak Harrison Ford, de Steven Spielberg is visszatér.

A Disney elnöke, Alan Horn megerősítette, a Star Wars után egy másik nagy klasszikust, az Indiana Jonest is feltámasztja. A sorozat következő, ötödik részében visszatér Harrison Ford, illetve az első részt rendező Steven Spielberg is. A produceri teendőket Frank Marshall és Kathleen Kennedy fogja ellátni. Horn egyébként elmondta, nagyon örül neki, hogy sikerült a régi ismerősöket is visszacsábítani, ugyanis nagyon ritka, hogy ilyen ütős kombinációban dolgoznak majd nagy nevek egy filmen. Az egyelőre cím nélküli ötödik rész 2019. július 19-én tér vissza a mozikba.

A legutolsó Indiana Jones-film A kristálykoponya királysága volt, 2008-ban. Akkor még úgy nézett ki, hogy a 70-es éveit taposó Fordot a filmben fiát alakító Shia LaBeouf váltja a következő részekben. Ebből végül nem lett semmi, ahogy abból sem, hogy Chris Pratt ölti majd magára a bőrkabátot és az ikonikus kalapot. 

Köszi, Red-E-Kamp Van!

17.
17.
zsocwargear
Indiana Jones és az Arany járókeret
16.
16.
mestermagyar
#15: Na ássuk ki azt a kib*-ott csontvázat és rángassuk még egy kicsit!

Már a 4. részben sem tudtak jobbat kitalálni mint az agyonnyálazott komcsi és maja sztereotípiákat.
15.
15.
Thor Vath
A negyedik (meglepetésemre) illő lezárása volt az Indiana Jonesnak. Jones megöregedett, megvolt az utolsó nagy kalandja és a fején maradt a kalap: soha senki más nem lesz Indiana Jones, mint Harrison Ford. Így van vége, ezt nem kellene már mégegyszer előadni. Új Indiana Jones meg szóba se jöhet. Csináljanak valami mást...
14.
14.
Aanash
Jöjjön és hála az égnek hogy nem a transformers gyerek viszi tovább a leendő részeket. Borzalom az a színész..
Csak attól tartok hogy lassan 80 évesen nem fogok bele illeni egy akció/klandfilmbe.
Nem biztos hogy képes már úgy futkározni mint fiatal korában, de tényleg elismerésem hogy ilyeneket elvállal és adja a jó isten hogy semmi ne legyen igaz abból amit írtam a koráról.
13.
13.
giga321
Kell...
12.
12.
Heldengeist
#7: Az akciószínészek vannak ebben a korban leszálló ágban (Lundgran, Stallone, Van Damme), akik mást nem tudnak eljátszani, és esetleg a gyenge középszer. Mások (Nicholson, Rickman, Freeman) még ennél öregebben is képesek letenni életük alakítását, mert a színészi képesség nem korhoz kötött.
11.
11.
patka21991
#6: Nem értek veled egyet abban, hogy játszon korához illő filmekben. Szerintem becsülendő, hogy még ennyi idősen is elvállalja a Indiana Jones szerepét.
Egyébként most átfutottam IMDB-n az elmúlt tíz év filmjeit. Han Solo szerepe szerintem még öregen is illet hozzá, a Végjátékban alakított Graff ezredesé nyugott szerep volt, csak úgy, mint a Feláldozhatók 3-ban Drummer is. A többi filmjét vagy nem láttam, vagy nem emlékszem rá.

Stallone és Schwarzenegger még ma is jól néznek ki a képernyőn. Meglátszik rajtuk a kor, de nem nevetségesek, jó kondiban vannak. Seagal picit meghízott, ezért tűnik nevetségesnek, nekem. Ettől függetlenül én őt is várom egy jövőbeli Feláldozhatók epizódba. Szerintem nagyon jó ötlet összehozni az öreg akció sztárokat.

Visszatérve a filmre, azt aláírom, hogy jobb lenne egy új kalandfilm, más címmel, más szereplővel. Én sosem voltam egy nagy Indiana Jones rajongó.
10.
10.
Futu-Retro
Csak nehogy kinyiffantsák Indy-t is, mint Han-t.
Amúgy nálam sajnos azonnal felejtős, ha “PG-13-masított” halálcsapdákat kapunk. Csodálkoznék azon is, ha nem kerülne elő ismét a frigyláda. Nagyon remélem, hogy nem lesz igazam.
9.
9.
Norbiii
#6: Indiana Jones = Harrison Ford! :)
6.
6.
Yanez
Miért erőlteti mindenki a már kiöregedett színészeket akció-sztárnak? Minek próbálják átsegíteni őket a ló túloldalára? Azt még megértem, ha valami mellékszerepet fog játszani benne, és egy fiatalabb arc fogja nyomni a Jones stílust. Ám ha Ford ismét akciózni fog, az már szerintem röhej. Korához illő szerepeket kéne elválalnia, mint pl R. De Niro.

Ilyenkor mindig Steven Seagal jut eszembe, akinek régebben nagyon bírtam a filmjeit, de miután öregemberként szerencsétlenkedik, tiszta szívből megutáltam a képernyőn való szereplését. Sajnos Stallone meg Swarzci is kezdenek ebbe a hibába esni, de egyelőre sokkal hitelesebbek a koruknál, bár jóból is megárt a sok, sőt, már kezd is ártani.

Értem, hogy vannak a rajongók, de kedvencüket fénykorúkban kell emlékbe zárniuk, nem pedig elrontani ezeket a szép pillanatokat. Amúgy maga a film még így is jó lehet, csak akkor lassan már inkább a sci-fi kategóriába sorolhatjuk. :)
5.
5.
strike19
Nekem is a kedvenc sorozatom az Indiana Jones!Ford nélkül el se tudom képzelni a szériát.Szerintem a 4-rész ott rontották el ,hogy behozták a szovjeteket.
Meg a leggázabb jelenet a majmos jelenetek.
De szerintem ha újra vissza hozzák a nácikat akkor működhet a széria.
4.
4.
Juha
Az ifjú Indy kalandjaiban is volt pár jó rész, azzal is kezdhetnének vmit, inkább, mint egy új rész szerintem.
3.
3.
markoci555
Múltkor néztem meg mind a 4-et egymás után (nem egyszerre), és annyira nem érintett rosszul a 4. része, mint másokat, akik üvöltöztek, mekkora sz*r lett, (no meg South Park ügye) de az biztos, hogy trilógiának kellett volna hagyni. Erre meg jön még egy?
Számomra Indiana Jones = Harrison Ford.
És már túl öreg egy igazi kalandfilmhez. Ha leváltják vagy ilyesmi, az lesz olyan nekem mint másoknak a 4-es rész.
2.
2.
Heldengeist
Kösz, de inkább ne. Ford is már túlkoros egy ilyen filmhez. Inkább indítsanak egy új kalandfilm franchiset, minthogy megszentségtelenítsenek (még jobban, mint a legutóbbi résszel) egy klasszikust.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...