Brit toplista: továbbra is élen a The Division

  • Írta: Shifty
  • 2016. március 29.
  • Toplista
Link másolása
A Ubisoftnak bőven van oka az örömre, hiszen harmadik hete, hogy nem talált legyőzőre a The Division, és a Far Cry Primal is új erőre kapott. Annak viszont már kevésbé örülhet, hogy a TrackMania Turbo nem igazán találta meg célközönségét.

Egy héttel ezelőtt ugyan drasztikusan megcsappant a The Division iránti kereslet, a zuhanás mégse volt akkora mértékű, hogy legyőzőre találjon a Ubisoft és a Massive online-központú akció-szerepjátéka. És ez ezen a héten se változott. A dobogó második fokán ezúttal is az EA Sports UFC 2 végzett, míg a bronzérmet a hirtelen új erőre kapott Far Cry Primal csípte meg, aminek eladásai 132 százalékkal ugrottak meg, így nem csoda, hogy előrébb lépett az ötödik helyről.

Ezzel szemben tovább zuhant a Street Fighter V, ami az egy héttel ezelőtti huszonnyolcadik pozíció után már a legjobb negyvenbe se fért be. Ha csak a PlayStation 4-es eladási listát nézzük, akkor is mindössze a tizenhetedik helyen foglal helyet a Capcom félkészen kiadott bunyós játéka. 

A TrackMania Turbo se indított túl jól. Hiába az átlagosnál is alacsonyabb árcédula, a Nadeo sorozatának új felvonása mindössze a huszonegyedik helyig jutott. Az újonnan megjelent címek közül a Hyrule Warriors: Legends se nyitott túl jól, hiszen mindössze a tizenharmadik pozíciót tudta csak megcsípni. Ezzel szemben a Star Wars: Battlefront ismét nagyot ugrott előre, így a múlt heti tizennyolcadik helyről egészen a hetedikig lépett fel.

1. Tom Clancy's The Division
2. EA SPORTS UFC 2
3. Far Cry Primal
4. FIFA 16
5. Call of Duty: Black Ops III
6. Grand Theft Auto V
7. Star Wars: Battlefront
8. LEGO Marvel Avengers
9. Plants vs Zombies: Garden Warfare 2
10. Tom Clancy's Rainbow Six: Siege
11. Uncharted: The Nathan Drake Collection
12. Fallout 4
13. Hyrule Warriors: Legends
14.Pokkén Tournament
15. WWE 2K16
16. LEGO Jurassic World
17. Minecraft: Xbox Edition
18. Minecraft: Story Mode
19. Forza Motorsposrt 6
20. Just Cause 3

13.
13.
DerProf
Inkább a tesztek és azok összesített pontszámai mutatják meg egy játék minőségét, grafikától függetlenül. Elég csak megnézni hogy sok oldal 6-7 pontot ad ennek, miközben 9 pontot egy kisebb cég játékának. Ha már 30 oldalon fordul elő ugyanez akkor abban van valami. Ezért ez a lista gyakorlatilag semmit nem ér.
10.
10.
DerProf
Ezeknek a listáknak semmi közük nincsen ahhoz, hogy mi a jó játék. Ez csak azt mutatja hogy kinek sikerült a legjobb marketinget összedobni.
9.
9.
frankdelgado
Hol vannak a fikagépek? (csíklövölde, Ubifos, downgradelt grafika). Ja persze hát a Setét Zónában...! :)
8.
8.
Beniciodeltoro
Imádom ezt a játékot, bár még nem voltam a DZ-ban, az lehet elveszi a kedvem, de elég csak mászkálni az utcákon a Pokol konyhájában, vagy a Tájmszkveren, néha bele botlasz egy csapatba, vagy jön egy küldetés...nem lehet megunni, jobb mint a GTA pedig ebben vezetni se lehet :)
7.
7.
Codehook1337
Fantasztikus jatek. Mondjuk kicsit olj meg 10 disznot erzesem van neha, de hala a kornyezet valtozatossagnak nem erzem annyira idegesitonek a grindolast.
4.
4.
ADMlN
Még nem vettem meg, de a DS3 után meg akarom, mert ismerősökkel nagyon élveztük a beta-t.
3.
3.
maros1977
#2: Tetszik
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...