Ezt kapják áprilisban a PS Plus-tagok

  • Írta: zoenn
  • 2016. március 30.
  • Akció
Link másolása
A Sony észbe kapott, végre AAA-kategóriás játékot kapnak áprilisban a PlayStation Plus előfizetői. PS4-re jön a nyáron megjelent Zombi, PS3-on viszont az I Am Alive-nak örülhetünk. Reméljük, ez csak a kezdet!

Kezdjük azzal, amit már tudunk: áprilisban kerül be az Instant Game Collection kínálatába az Armature Studio űrharcokra kihegyezett csapatalapú shootere, a Dead Star, melyben akár 20 játékos lőheti egymást, ahogy a csövön kifér.

A második cím ebben a hónapban a Zombi, a Ubisoft túlélő-FPS-e, amely eredetileg a Wii U nyitócíme volt. London belvárosában kell minél tovább életben maradnunk hősünkkel, a sötét atmoszférára biztosan nem lehet panasz.

Ami az előző generációs masinát illeti, PS3-on szintén a Ubisoft kínálatából ragadták ki az I Am Alive-ot, amely egy posztapokaliptikus környezetben játszódó túlélőjáték, ahol az ember embernek farkasa.

Íme a teljes kínálat:

  • Dead Star (PS4)
  • Zombi (PS4)
  • I Am Alive (PS3)
  • Savage Moon (PS3)
  • A Virus Named Tom (PS Vita)
  • Shutshimi (PS Vita)


A játékokra április 5-től csaphatunk le.

19.
19.
kamgecam
#18: +1 Vannak még úriemberek.Üdv!:)
18.
18.
zozo76hun
na emberek! a zombiu marha jo, nekem nagyon bejott, 2x is vegigjatszottam, kar hogy kicsit kihereltek a pc/xo/ps verziot. azert ez a honap nektek sem rossz ps-gamerek.

udvozlet egy xbox-buzi-tol... :)
17.
17.
PaprikaJancsi
A Zombival játszottam még régen WiiU-n. Tetszett, de valamiért mindig abbahagytam. Az I am Alive egy szar.
16.
16.
kamgecam
15.
15.
dante92
#5: Pontosan ezért fogom majd beszerezni WiiU-ra is, de ha már egyszer "ingyen" adják, akkor beszerzem erre is :)
14.
14.
lacinho01
Már 4 hónapja nem töltöm a ps plus free gamékat most sem fogom mert ezek sem izgatnak de tényleg ez már fejlődés lehet beindul valami
12.
12.
delphijos
Amúgy a Zombi pont az a játék amit meg nem vennék, de így jó lesz. A másik nekem felejtős.
11.
11.
delphijos
#10: Mondjuk az hogy egy játékból készül demo, az nem a konzolgyártón múlik.
10.
10.
Beniciodeltoro
Most nem azért de ha már plus, akkor alapból járna minden játékból egy demo.
Kb hány millió havi plus előfizető lehet ?
Már az buziság hogy ha nincs plusod nem multizhatsz, de ha már befizetted, akkor legyen már egy konténer demo amit nem győzöl leszedni !
Smucig genyák.
8.
8.
Kiraly...lenne ha nem a mult honapban vettem volna meg a Zombit egy nagy learazasban. Megerte, csak hat igy rabasztam...ejj de jol valasztok en is :-)
7.
7.
Sullivan92
#6: gondolod? a következő hónapba úgyis visszalépnek kettőt
6.
6.
zimonyini
Hmmmm. Ez már egy lépés a jó irányba. A Zombit mindig ki akartam próbálni. :)
5.
5.
p3ti
Ez azert kicsit messze áll az AAA-tól,viszont a Zombival sokat játszottam a WiiU-n és minden negatív és lelombozó kritika ellenére szerintem egy iszonyatosan jó hangulatú és félelmetes Zombis játék,szóval én nagyon szerettem. Viszont nekem a Wii U kontrollere adta a játékhoz azt a pluszt ami miatt tetszett..nemtudom hogy oldották meg a portnál
4.
4.
godach
#2: Én minden hónapban panaszkodom a címekre, de ez nem olyan rossz.
Az I Am Alive, egy hatalmas kihagyott ziccer, de még így is (számomra) a 8+ pontos kategóriába tartozik. Max azért adnék rá 7-et, mert bosszantó, mennyi mindent bele lehetett volna rakni.
Zombi fanként pedig a Zombira azt mondanám, hogy elég jól sikerült. Persze, hogy az ember élvezze és értékelje, kompromisszumokat kell kötni, de még most is azt mondom, hogy egy olyan játék, amit nem szabad elhanyagolni.
Kétlem hogy címen kívül találkoztál a State Of Decay-al, de én ahhoz tudnám hasonlítani. Nem stílusban, nem játékmenetben hanem értékrendileg. ;)
3.
3.
maktub
A Zombi lenne a Sony extra erőfeszítése? Röhög a vakbelem.
2.
2.
Yanez
Mindket cimet mar reg ki akartam probalni. Nem biztos, hogy sokat fogok veluk jatszani, de ez is valami! Viszont a PS3-am lehet, hogy kezdi beadni a kulcsot...
1.
1.
Gykrizsi
Erősnek nem nevezném, de nem olyan rossz. Kezdetnek okés. Zombi nem vészes játék, csak ami jó volt benne, az itt nincs (Wiiu-s dolgok). Az I am alive viszont szörnyű szvsz. Pár óra, de az is szenvedés volt.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...