Brit toplista: az élen nyitott a Ratchet & Clank

  • Írta: Shifty
  • 2016. április 25.
  • Toplista
Link másolása
Remek rajtot vett a Ratchet & Clank felújított, bővített változata. A sorozat történetében ugyanis ez az első rész, ami képes volt meghódítani a pódium tetejét. A duó ráadásul nem más címet győzött le, mint a Dark Souls III.

Valószínűleg kevesen fogadtak volna rá, de mindössze egy hétnyi vezetés után máris megfosztották trónjától a Dark Souls III-at. A trónörökös pedig nem kis meglepetésre nem más lett, mint a múlt héten bemutatott, általunk is tesztelt Ratchet & Clank. A sorozat első részének újrahangolt változata, úgy tűnik, nem csak a nosztalgiára vágyókat, de az új belépőket is ügyesen szólította meg és valószínűleg a kedvező árcédula is segített abban, hogy egyből az élen nyisson az Insomniac Games alkotása.

A dobogó második fokára a múlt héten még vezető Dark Souls III csúszott le, míg a bronzérmet a múlt héten még legjobb tízben sem lévő Star Wars: Battlefront szerezte meg. Az erősödésben Az ébredő Erő DVD és Blu-Ray megjelenése is közrejátszott. Mögöttük sorakozik fel az egy héttel ezelőtt még dobogós Tom Clancy's The Division és EA Sports UFC 2, őket pedig a szintén múlt héten megjelent Star Fox Zero követi.

Hatalmasat zuhant viszont a DiRT Rally és a Quantum Break. Előbbi az ötödik helyről a tizediken találta magát, utóbbi pedig a negyedikről került a kilencedik helyre. Innen jó eséllyel nincs megállás és nem lennénk meglepve, ha jövő héten már nem lennének a legjobbak között.

1. Ratchet & Clank
2. Dark Souls III
3. Star Wars: Battlefront
4. Tom Clancy's The Division
5. EA SportsUFC 2
6. Star Fox Zero
7. Call of Duty: Black Ops III
8. FIFA 16
9. Quantum Break
10. DiRT Rally
11. Lego Marvel Avengers
12. Grand Theft Auto V
13. Rugby Challange 3
14. Lego Jurassic World
15. Plants vs. Zombies: Garden Warfare 2
16. WWE 2K16
17. Far Cry Primal
18. Minecraft: Xbox Edition
19. Minecraft: Story Mode
20. Forza Motorsport 6

9.
9.
Macifasz
Nem csodálom, hihetetlen jó játék lett. Totál kimaradt nekem a sorozat, de a videók meghozták a kedvem, be is szereztem a múlthéten és nem bántam meg. :-) Lehet a héten a mozifilmet is meglesem. :-)
8.
8.
Megkaptam nevnapomra, ki is probaltam mar es csak egyeterteni tudok az elottem szolokkal, nagyon hangulatos es izgalmas kalandnak nezek elebe :-)
7.
7.
MikelGun82
#3: Pont így vagyok én is, egy részével sem toltam, de ez nagyon hangulatosnak tűnik, és a leírásod alapján meg is kukkantom :)
6.
6.
kopic
*sorozatot
5.
5.
kopic
Ezt a játékot bun exkluzivnak kiadni, bar ez igaz a GeoW, TLoU, GoW-ra is.
4.
4.
PaprikaJancsi
#2: Szerintem várható volt az első hely.
1. A nosztalgiásoknak is maximális élményt nyújthat egy ilyen minőségi remastered, de a kisebb korosztály is élvezettel üll le elé.
2. Mostanában kicsit lelapult az exkluzív felhozatal, és ez most megtörte azt, így sok PS-es megvette.
3. A mozifilm is itt van, vagyis az is ad egy kis löketet ennek a sorozatnak (bár a tesztekből látva csak ront a helyzeten).
3.
3.
BloodyDeath
Ez az első Ratchet umd Clank játékom. Nem érdekelt egyáltalán a széria. Mert csak egy egyszeri gyerek játéknak tünt.
De ezt megvettem, mert megfogadtam, hogy minden valamire való ps exlusive játékot meg fogok venni a ps4-re. De egy valami biztos!! Iszonyatossan megérte megvenni. Nem is gondoltam, hogy enyire szórakoztató. Teljes mértékben megvagyok vele elégedve. Sőt! Az összes elvárásaimat mérföldekkel felűl múlja.
2.
2.
Yanez
#1: Én is! A PS4-emen más játékot most nem is futattok! :) Az pedig, hogy egy exclusive az élen nyitott, többet mond minden szónál!
1.
1.
kamgecam
Nagyon rég élveztem játékot annyira mint a Ratchet and Clank.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...