Battlefield 5 - mégis jöhet az első világháború?

  • Írta: Shifty
  • 2016. április 26.
  • Pletyka
Link másolása
Nyílt titok, hogy már készül és idén ősszel boltokba kerül a Battlefield-sorozat következő része, ami a hírek szerint az első világháború korszakába repít minket. Nagyon úgy fest, hogy mindez nem csak pletyka lesz.

Az idei E3-on minden bizonnyal bemutatkozik a tavaly év elején lelepleződött Battlefield 5, ami egy szintén tavalyi szóbeszéd szerint jó eséllyel nem követi a Call of Duty-féle irányvonalat, és inkább visszatekint a múltba. A friss hírek szerint ugyanis a sorozat új felvonása az első világháborúban fog játszódni.

Valószínűleg ezért is volt kifejezetten izgatott a Battalion 1944 producere, Joe Brammer, aki a Twitteren újságolta el, hogy látott részleteket a Battlefield 5-ből és a látottaktól teljesen felvillanyozódott. Követői természetesen azonnal összekötötték az új játéka és a Battlefield új részének lehetséges korszaka közötti kapcsot. Nem kizárt, hogy az üzenet egy rejtett célzás volt arra, hogy az ötödik rész tényleg az első vagy második világháború korszakában fog játszódni. 

Mindenesetre Brammer később törölte a bejegyzést és megjegyezte, nagy butaság volt a részéről, hogy ezt megosztotta.

23.
23.
#21: Heroes & Generals, rémlik valami ilyesmi steamről.
21.
21.
Chrysh
#15: H&G alatt mit értesz

(bocs, a rákfeném a rövidítések értelmezése)
20.
20.
mestermagyar
#18: Nyugi, hagyjuk csak az AAA isteneket veszekedni a felhők felett, ide úgysem látnak le. :D
19.
19.
MikelGun82
Squad, te Uram Isten :D :D :D
12.
12.
Falcon
Most hogy a cod trágya kategoria és a bf4 a legjobb multi valoszinü holapátal lapátolhatják a pénzt ha kijön
9.
9.
#1: Igen, mert ezek a "veletlen" elszolasok sosem veletlenek.
8.
8.
Orrharapo
WW1 jó választás. Nem lerágott csont, sőt kifejezetten elhanyagolt időszak a játékok piacán. Szinte minden frontszakasz újdonsággal érne fel számunkra. Egy normandiai partraszállást, egy Berlint, Sztálingrádot, Tobrukot már láttuk párszor. Elvégre az első világháború se csak az állóháborúról szólt. Mondjuk a keleti front kevésbé lenne üzletileg sikeres, mint egy nyugati.Fegyver az lenne bőven. Repülők, kezdetleges tankok is jól megcsinálhatók.
7.
7.
shatterhand
Unom mar a jelenkori háborút de ezt a ww1 temat nem tudom hogy lehet elvezhetove tenni. Akk legalabb ww2 lett volna inkabb.
6.
6.
zozo76hun
en inkabb a ww1-re szavaznek. de jo lenne! se lezeres optika, se raketak se apjafasza! a harcteren futkoraszva, felnezve az egre ketfedeles gepel lovoldoznek egymast! uberfasza lenne emberek!!! :)
5.
5.
MikelGun82
#4: szerintem ilyenkor mindig jobban ragaszkodunk a realitáshoz, mint amúgy... Pl a BF4-ben is egy emberke rohangál a Javelinnel, aki állva simán kilövi. Persze ez hatalmas kamu, de illik a játékmenetbe, rosszabb lenne a játékélmény ha ez másként, a valósághoz hűen működne. Ahogyan a COD 5,ben is megoldották a red dotot, úgy ők maguk is bármit kitalálhatnak bármelyik VH-s részhez, bármilyen fegyvert, bármilyen kötyüt, ha az illik a környezetbe mint COD 5-ben az aperture sight. Tehát nem csak az van ami tényleg rendelkezésre is állt, és ez a legnehezebb, és legsarkalatosabb pont szerintem, mert ehhez Ötlet kell.
4.
4.
Grabowsky30+
WW1-ben azért jóval szerényebb a fegyver felhozatal, mint akár a ww2-ben és nem beszélve a modern technikáról napjainkban! Ami a bf4-ben rengeteg variációt adott, az egy esetleges múltban játszódó résznél sokat elvenne a játék élményéből! A kevés fegyver már probléma volt a battlefrontban is! Ettől függetlenül érdekes lehet a téma WW1-es játék nem sok volt eddig!
3.
3.
NECROSMOKE
Sztm egy WW I jobban orulnek.
WW II mar volt sok felhozatalban.
2.
2.
ollie92
Nemár, nem lenne logikus és ésszerű lépés WWI, sokkal inkább a WWII.
Bár szomorú, hogy míg milliók haltak meg " értünk" mi meg már a szórakoztatóipar tegyik termékén veszekedünk :( Személy szerint WWII kell a népnek, több youtuber is készített véleményekről grafot és a WWII nyert 50% !!!! Tehát az, hogy az embereknek mi kell, azt tudjuk, másik kérdés, hogy mit adnak ki ...
1.
1.
mestermagyar
Tehát egy 2.vh-s film/játék(?) producer tippje rögtön arra következtet hogy az első világháborúról szóló hírek igazak?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...