Brit toplista: egy év után ismét trónon a Take-Two

  • Írta: Shifty
  • 2016. május 9.
  • Toplista
Link másolása
Úgy tűnik, a Gearbox nem követett el egy újabb Aliens-fiaskót, a Battlebornnal sikerült kiköszörülnie a csapat hírnevén esett csorbát. Legújabb játékuk azonnal az élen nyitott a brit játékeladási toplistán.

Két hét után legyőzőre talált a Ratchet & Clank újrahangolt változata, ráadásul a Sony exkluzív platformere egyből két helyet is visszacsúszott. Helyét az újonnan bemutatkozó Battleborn vette át, így a kiadásért felelős Take-Two több mint egy év után újra elmondhatja magáról, hogy van olyan játéka, ami vezeti a szigetországi eladási listát. Legutóbb ugye a Grand Theft Auto V volt ilyen előkelő helyen. A dobogó második fokán viszont nem volt változás, azt még mindig a Black Ops III foglalja el.

Mögöttük viszont megint volt egy kis mozgolódás, hiszen a Grand Theft Auto V nagyot erősödve a nyolcadik helyről a negyedikre jött fel, a The Division pedig egy pozíciót rontva most éppen az ötödik helyen tanyázik. A Far Cry Primal is javított, jelenleg a hatodik, míg a LEGO Marvel Avengers a hetedik helyre csúszott vissza.

1. Battleborn
2. Call of Duty: Black Ops III
3. Ratchet & Clank
4. Grand Theft Auto V
5. Tom Clancy's The Division
6. Far Cry Primal
7. LEGO Marvel Avengers
8. Dark Souls III
9. EA Sports UFC 2
10. FIFA 16
11. LEGO Jurassic World
12. Star Wars: Battlefront
13. Plants vs. Zombies: Garden Warfare 2
14. WWE 2K16
15. DiRT Rally
16. Minecraft: Xbox Edition
17. The Witcher III: Wild Hunt
18. Destiny: The Taken King
19. Halo 5: Guardians
20. UEFA EURO 2016 Pro Evolution Soccer

2.
2.
PaprikaJancsi
A béta után azt hittem hatalmas bukás lesz (mivel dög unalmas volt a játékmenet), de azért feltornázta magát az első helyre. Már csak az a kérdés, hogy meddig marad ott.
1.
1.
Dirt Rally elég jó helyen van, igazán megérdemli.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...