Brit toplista: az Overwatch búcsúztatta Drake-et

  • Írta: fojesz
  • 2016. május 31.
  • Toplista
Link másolása
Az Overwatch döntötte meg az Uncharted 4 uralmát, a Blizzard lövöldéje kapásból a brit játékeladási lista csúcsán nyitott. Az új Tini Nindzsa rajtja már közel sem sikerült ennyire fényesen.

Az Uncharted 4-et a második, a Doomot pedig a harmadik helyre szorította vissza a Blizzard multis FPS-e, az Overwatch. A játék nemcsak, hogy a brit toplista élén kezdett, de időarányosan a fejlesztőcég legjobban fogyó konzolos címe, ehhez képest pedig a PC-s verzió sem fogyott rosszul: az összeladások 18 százalékát adta a számítógépes verzió úgy, hogy ezekben a számokban nincsenek benne a digitális példányok.

A Ratchet & Clank a hatodik helyre küzdötte fel magát, de javított a FIFA 16 és a The Division is. Eközben a Total War: Warhammer a kilencedik helyen kezdett, nem örülhettek azonban a Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutants in Manhattan készítői, a Tini Nindzsáknak most csak egy tizennyolcadik helyre futotta. További érdekesség, hogy az Overwatch érkezése apropóján leárazott Battleborn is feljebb mászott a toplistán, jóllehet az így elért huszadik helyezés is meglehetősen szerény teljesítményt jelent.

  1. Overwatch
  2. Uncharted 4: A Thief's End
  3. Doom
  4. Homefront: The Revolution
  5. Call of Duty: Black Ops III
  6. Ratchet & Clank
  7. FIFA 16
  8. Tom Clancy's The Division
  9. Total War: Warhammer
  10. Grand Theft Auto V
  11. LEGO Marvel's Avengers
  12. Halo 5: Guardians
  13. Fallout 4
  14. Forza Motorsport 6
  15. LEGO Jurassic World
  16. Star Wars: Battlefront
  17. Pro Evolution Soccer 2016 - UEFA Euro 2016
  18. Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutants in Manhattan
  19. EA Sports UFC 2
  20. Battleborn
15.
15.
KeXxX
1 platformos exkluzív játékként még mindig szép eredmény az a második hely. Habár 40 millát úgyse adnak el belőle, mert nem minden tulaj fogja megvenni a játékot, de én úgy érzem, hogy sokáig lesz benne az első 10-ben.
12.
12.
delphijos
A körítés vérprofi ( kisfilmek, stb... ) és jól is van kitalálva a történet, a megvalósítás is nagyon jó, de mint játék szerintem sem akkor szám mint amekkora felhajtás van körülötte. De ez tényleg csak magánvélemény. Meglátuk így marad-e, és milyen tartalmak jönnek hozzá.
10.
10.
Don Mattrick dr Phil Spencer
#1: Azért szerintem még egy bőven vállalható játék, nem csak a gyepálás megy ezerrel mindig van valami tennivaló, bomba hatástalanítás vagy valamilyen tárgy eljutatása a-ból b-pontba.
9.
9.
GODL1KE
battleborn :D f2p- se kéne. Hajrá Over héten megveszlek!!
8.
8.
Codehook1337
Battleborn mar xoneon is 14 ezer ft :D ilyet meg soha nem lattam, hogy marketplaces ar igy lemenjen 1 honapon belul...
7.
7.
Mortis
ha van esze a Blizz-nek engedélyt adnak az egészestés Overwatch felnőtt filmre. hmmm, kékes-lilás robot(?) fenék kinek nem kéne, hmmm
5.
5.
PaprikaJancsi
#1: Ahol olvastam mindenhol azt írták, hogy egy rövid, unalmas, csúnya játék. Pedig én is vártam, de akkor majd egy nagyobb leértékelésnél fogom csak beszerezni.

Az Overwatch-nak pedig gratulálok, marha jó game.
1.
1.
Yanez
Hát ja, a teknőcök nagyon lemaradtak. Annyira rossz lett?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...