Ilyen lett volna a Marvel-féle Daredevil-játék

  • Írta: Shifty
  • 2016. június 27.
  • Érdekesség
Link másolása
A törölt játékok dokumentálásával foglalkozó Unseen64 jóvoltából előkerült egy videó, ami a Marvel törölt, nyitott világú Daredevil-játékát mutatja be. A Fenegyerek-adaptáció PlayStation 2-re készült.

Ahogy az a videóból kiderül, a Daredevil-adaptáció Frank Miller Daredevil: The Man Without Fear című képregénye alapján készült. A fejlesztést az 5000ft Inc. nevű csapat végezte, egészen addig, míg a Marvel úgy döntött, lelövi a projektet.

A játék kezdetben egy "kisebb" külső nézetes, PlayStation 2-es játéknak indul, azonban miután kiderült, hogy Ben Affleck főszereplésével készül a mozifilm, a játék koncepciója is megváltozott, így egy nyitott világú címet szeretett volna a kiadó, ráadásul már PC-re és Xboxra is ki akarták adni.

Ebből végül semmi se lett, így 2004 júniusában leállították a fejlesztést.

5.
5.
giga321
#2: AZ Asylum és City jók voltak de az újakkal már nem toltam mert kicsit sok volt már a Batman.
4.
4.
godach
#3: Hogy te mekkora állat vagy :D :D
(kifejezetten jó értelemben)
3.
3.
user101
Azért lássuk be elég hálátlan szerep egy vak ember főszereplésével videojátékot csinálni. Milyen jó reklámja is lenne : Daredevil a vak szuperhős HD-ban, VR támogatással ! :D Gondolom a statikus pályaelemek csak akkor látszanának, ha nekimegy valaki / valami ... Szomorú játék lett volna az egyszer biztos. :(
2.
2.
Yanez
#1: Úgy tudom nem rajongsz a mostani Batman játékokért, vagy tévedek? Nekem mondjuk nem lenne elég a név, hogy egyből lecsapjak rá, hisz bármennyire is vagyok fan, számít milyen a játék.
1.
1.
giga321
Az új Batman játékokat jegyző cég csinálhatna egy mostani Daredevil címet a sorozat alapján. Egyből venném.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...