The Witcher 3 - augusztusban jön a GOTY

  • Írta: Shifty
  • 2016. július 6.
  • Bejelentés
Egy kisebb szivárgást követően a CD Projekt RED formálisan is megerősítette, hogy hamarosan érkezik a The Witcher 3: Wild Hunt Game of the Year kiadása. A csomag teljes pakk lesz, minden DLC-t tartalmazni fog.

Ha még nem szerezted be a The Witcher 3: Wild Huntot, de tervezed, ráadásul a teljes élmény érdekében a két már megjelent nagyobb kiegészítést is szeretnéd kipróbálni, akkor lehet, hogy érdemes kicsit várni a vásárlással. A német korosztálybesorolásért felelős szervezet honlapján ugyanis felbukkant a játék Game of the Year kiadása, ami az összes DLC-jét is tartalmazni fogja. 

A bővített, minden DLC-t, frissítést és javítást is tartalmazó GOTY-változat PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra is elérhető lesz, és ha minden igaz, akkor augusztus 26-án mutatkozik be.

A hír felbukkanása után az Eurogamer megkérdezte a lengyel csapatot, akik megerősítették a teljes csomag érkezését. Konkrétumok viszont nem derülnek ki a sajtóközleményből, így a fenti részletek közül csak a pontos tartalom a biztos, a premierdátum még nem.

7.
LtK
#3: Ezt barátom kb akárhol beírhattad volna és igazad is lett volna valamilyen szinten... kivéve itt...
6.
amadeusz gyermeke
Kötve hiszem ráfér egy korongra minden.Majd 80 gb a teljes anyag.Letöltőkódos lessz.Szerintem
5.
grindcore
#1: Most viszont 7000 lesz a cd galaxisban ps4-re, en behuzom. A dlc-ket ugyis akciozzak meg kesobb, egy bolugyse jutok el odaig h azokat toljam. pc-re meg 3 v 4 ezer ugyanott.
4.
Extol
Na , ilyenkor érdemes már megvenni a játékot, mert MOSTANRA KÉSZÜLT EL!
1.
Heldengeist
Oké, nem bánom, hogy mégsem vettem meg a nyári leárazáson.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...