Fallout Shelter - a héten jön a PC-s verzió

  • Írta: Shifty
  • 2016. július 11.
  • Megjelenés
Link másolása
A Fallout hivatalos Twitter-csatornájára felkerült legfrissebb kép szerint most csütörtökön debütál az idei E3-on megerősített PC-s Fallout Shelter. A bunkermenedzselős móka egy nagyobb sebtapasszal együtt érkezik.

Az idei E3-on jelentette be a Bethesda, hogy az Androidon és iOS-en óriási sikereket elért posztapokaliptikus bunkermenedzselős játéka, a Fallout Shelter PC-re költözik. A múlt havi bejelentés során semmi érdemi információt nem osztott meg a rajongókkal a stúdió, most viszont úgy néz ki, megvan a pontos megjelenési dátum.

A játék Twitter-oldalán ugyanis megjelent egy új bejegyzés, ami szerint július 14-én, azaz most csütörtökön debütál a Fallout Shelter következő 1.6-os javítása, ráadásul a PC-s verzióval együtt. Az átirat egyébként ugyanazt a modellt követi, mint mobilos elődje, ráadásul a játékmenet se változik, továbbá az eddig megjelent eddigi összes frissítést is tartalmazni fogja a PC-s változat. Ez azt is jelenti, hogy az 1.6-os frissítéssel érkező újdonságok is belekerülnek a portba, így küldetésekre küldhetjük túlélőinket, de új helyszínek és egy megújult harcrendszer is bemutatkozik majd.

6.
6.
Gorrister
#4: Hát például én. Egyéb eszköz hiányában nemigen van más lehetőségem minthogy asztali gépen nyomjam, ami ráadásul nem is tartozik a több százezres kategóriába.
5.
5.
godach
#4: Ennyi erővel akkor rengeteg fantasztikus játékkal nem játszanánk...
4.
4.
LtK
#2: Na meg most oszinten, ki az aki a tobb szazezres gepen leul es ezzel jatszik?:D tudom , nem a grafika a lenyeg, de azert lassuk be eleg abszurd . Legalabbis szerintem
3.
3.
Gorrister
Na végre! Már 1 éve arra várok, hogy kipróbálhassam.
2.
2.
Heldengeist
Nem tudom, ez tipikusan az a játék, amevel telefonon elvagyok, néhány naponta ránézek, de azt kétlem, hogy PC-n le tudna kötni.
1.
1.
Stack
Hali!
És hol, hogyan lesz elérhető? Steam-en?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...