Justice League - traileren és képen a csapat

  • Írta: Shifty
  • 2016. július 24.
  • Videó
Link másolása
Bár még gőzerővel zajlik az Igazság Ligájának forgatása, Zack Snyder és a stáb a Comic-Conra azért összedobott egy háromperces kedvcsinálót, amiben Batman összeszedi a csapattagokat.

A Justice League első része 2017. november 10-én kerül mozikba. A filmet Zack Snyder rendezi, a főbb szerepekben pedig Ben Affleck, Henry Cavill, Gal Gadot, Jason Mamoa, Ray Fisher és Ezra Miller lesznek láthatóak.

A történet középpontjában pedig egy olyan Batmannel fogunk már találkozni, aki visszanyerte az emberiségbe vetett hitét és Superman önzetlen tetteitől inspirálva Bruce Wayne attól sem zárkózik el, hogy szövetségre lépjen Diana Prince-szel, vagyis Wonder Womannel. Kettősük egy eddig ismeretlen, de hatalmas ellenséggel néz majd szembe. A két hős vállalja magára azt a feladatot, hogy egy olyan szuperhősökből álló csapatot toborozzanak, akik képesek lesznek felvenni a kesztyűt a film gonoszával, Steppenwolffal szemben. Így alkot majd egy brigádot Batman, Wonder Woman, Aquaman, Cyborg és Flash.

Köszi, DON GONDOCS!

60.
60.
Aanash
Szerintem Batman azért rágott be, mert Superman aki egy idegen, megjelent a Földön, aztán a többi idegennel elkezdett harcolni, aminek hála több ezer ártatlan halt meg.
Úgy van vele, hogy senki nem hívta ide Supermant, azt meg hogy miatta haljanak meg tömegek, végképp nem kérte senki. Ő nem egy Isten, csak egy tömeg gyilkos, akit meg kell állítani, mert veszélyt jelent a Földre.

Hogy miért nem ölte meg végül?
Szerintem párhuzamot vont önmaga és Superman között.
Mindketten "hősök" és mindkettőjük anyja Martha (remélem jól írom a nevét) és a ha már a saját anyját nem tudta meg menteni, akkor egy hozzá hasonlónak az anyja ne haljon meg az ő dühe és hülyesége miatt.

Superman szerintem Batman-ben a "kamasz fiút" látta aki dühös, haragszik és csapkod ide-oda mint önjelölt igazság osztó, akit kordában kell tartani.

Lehet hogy hülyeségeket írtam, de nekem így sikerült értelmeznem a BvS filmet.
Ha a leírtak bárkinek sértőek lennének elnézést, vitát gerjeszteni abszolút nem áll szándékomban. Ez csak egy vélemény. Köszönöm.
59.
59.
Yanez
#54: Na latod, te is azt mondod, hogy ez a Batman meg nem kapott onallo filmet, igy szinte semmit nem tudunk rola. Pont ezert csodalkozom, hogy ilyen tenyek mellett hogyan lehetett szamodra az eddigi legjobb Batman. Ergo nem tudod "...hogy teljes egészében milyen lesz a karakter...".
58.
58.
delphijos
#57: "Batman indíttatása is érthető"

Nekem ez az ami nem jött át, én továbbra is azt érzem hogy mind Batman, mind Superman egymás elleni ellenszenve mondvacsinált, és kizárólag azért volt, mert kellett a konfliktus. De hogy ennek mi az oka ( persze lehet elméleteket gyártani, de a VALÓDI oka) nincs megmagyarázva, pedig jutott volna rá idő a filmben. És ez után, a "kibékülés" meg kb. fél perc alatt lezajlik....
57.
57.
Derivel
Uh, látom megeredt a nyelve pár embernek. :) Bele se kezdek végigolvasni, inkább csak leírom a véleményemet.
Nekem nagyon tetszett a BvS, ugyanúgy, mint a Man of Steel. Mindkettőt már kb. 5x láttam, és még mindig élvezem. Persze mindenkinek a saját dolga, hogy mennyire ért egyet XY karakterrel. Lex terve az egész film során zseniális volt, Batman indíttatása is érthető, Superman pedig megint hozza a számomra rendkívül szimpatikus gondolkodásmódot.
Ez a Justice League viszont eddig nagyon nem jön be. A poénkodás miatt veszít a realisztikusságából, a CGI borzalmas (persze ez még sokat fog javulni), és a Flash karakterét játszó színész is elbújhat Grant Gustin sorozatbeli alakítása mögött. Habár ebből a teaser trailer-ből még semmi komolyat nem vonhatunk le, ezért még várom ezt a filmet.
55.
55.
PaprikaJancsi
#53: De nem tudhatjuk, hogy miken ment keresztül ? Lehet, hogy azért halt meg Robin is, mert óvatoskodott. Nem akarta, hogy újra elveszítsen valakit, ezért inkább gyorsan el akarta intézni, akiben a veszélyt látja. Persze ez már belemagyarázás, és lehet, hogy csak egy mondvacsinált konfliktus kerestek, de hátha a háttérben többről van szó.
54.
54.
PaprikaJancsi
#52: Összességében nekem azért tetszett jobban ez a Batman, mert jobban átadta azt a Batmanes hangulatot. Tipikusan egy olyan karakter volt. aki nem fecsérelte a szót, hanem tette a dolgát. Az, hogy teljes egészében milyen lesz a karakter azt még nem tudjuk, de az alapok megvannak lehet belőle építkezni. Azért azt ne felejtsük el, hogy Nolan Batman-e 3 önálló filmet kapott, viszont Ben Affleck batmane még egyet sem. Teljes egészében csak az önálló film után tudjuk meg hova is jut el a karakter. Én az Ben Affleck személyében látom az eddigi legbatmanesebb karaktert, és majd kiderül, hogy maga akit játszik is felnő-e hozzá, de ha felnő akkor egyértelműen ő lesz a legjobb batman.
53.
53.
delphijos
#49: "Szerintem az eddigi legjobb Batman karakter volt."

Nagyon nem vagyunk egy véleményen. A motviációi ködösek voltak, és nagy részük valami érthetetlen gyerekes dühből fakadtak. Azt megértettem volna hogy bizalmatlan Suparman-el szemben, de szerencsétlen még nem csinált semmit, és már szinte eszelősen meg akarta leckéztetni. Clark Kent hasonló módon viselkedett Bruce Wayne-el szemben. Igazából egyinken se volt ennyire komoly oka utálni a másikat, csak kellett a konfliktus a filmbe. Ez meg elég rossz mozgatórugó.
52.
52.
Yanez
#49: Na erre kíváncsi vagyok! Szerinted MIÉRT volt ez az eddigi legjobb Batman? Színészileg okés, de nyilván nem erre gondoltál. Mivel jobb az előzőeknél? Csak mert szerintem ez volt az eddigi legüresebb Batman. Nos?
51.
51.
#49: Legjobb Batman...nem csinált semmit, nem is mondott semmit, egyszerűen csak ott volt, ezt nem nevezném legjobb KARAKTER-nek. Nagy nulla volt az a film, vagy még annál is rosszabb!
32.
32.
Macifasz
#31: Hát pedig hangulatban és atmoszférában a BvS féle Batmannek sokkal több köze volt a képregény és a rajzfilmbeli Batmanhez, mint a Nolan féle Sötét Lovag trilógia bármelyik részének. Félre értés ne essék, szeretem a Nolan féle Sötét Lovag trilógiát (kivéve a Felemelkedést), de a legnagyobb bajom mindig is az volt velük, hogy atmoszféra és hangulat tekintetében olyan messze voltak Batmantől, mint Makó Jeruzsálemtől.
Amit te említesz Jokerrel és a két bombával, az inkább feszültségteremtés, nem pedig sima hangulat.
31.
31.
Kreto
Én még mindig várom azt a DC filmet ami versenybe tudna szállni a Bale féle batman hangulatával és felépítésével. A man of s. és a BvS is egy rendkívül bugyuta film volt csihipuhival és kamu sötét hangulattal. A hangulat nem itt kezdődik hanem ott mikor Joker 2 bombát rejtett el a hajókon...
Nekem ez a trailer nagyon marveles. Bevágnak alá egy rock muzsikát aztán egyből azt hiszik hogy ettől menő lett az előzetes. Cyborg fején zseblámpa van és flash személyiségét tuti hogy nem fogják átemelni a rajzfilmekből. (Pedig illene már)

Amúgy kisegítene egy képregénykedvelő. Lehet rosszul emlékszem de én úgy tudom hogy Batman identitását még az igazság ligájában is kevesen ismerik. Itt meg batbumeránggal dobálózik? Bár lehet keverem valamivel.

Már csak egy dolog tartja fent az érdeklődésemet Aquamen és a filmje.
21.
21.
#14: Számomra ez a DC vonal most haldoklik egy ideje, én nem tudok úgy tekinteni rájuk, mint a Marvel mozikra.
Nem a sötét hangulat miatt, mert az még jobban be is jön, hanem az amit te is mondasz, ez a tökölés, meg 20 évig készítik elő a csapatot, százezredik eredettörténet, amelyeket a Marvel szintén jobban csinált, de ott már jelenlegi politikai kérdéseket fitogtatnak, itt meg van valami halászfiú akit Aquamennek hívnak, de szerintem 100%, hogy semmit se fogunk látni abból a kastélyból a víz alatt ami van nekije.
20.
20.
Macifasz
#19: Sztem az, hogy már hozzászoktak a Marvel filmek színességéhez és "vidámságához" és emiatt ha jön egy kissé sötétebb hangulatú képregényfilm, az már nem megy le a torkukon. Én személy szerint örülök, hogy a DC kicsit eltér ettől, és nem ugyan azt a vonalat és stílust követi mint a Marvel. Amit egyébként szintén szeretek.
Persze lehet nem ezzel van a bajuk, de sok olyan véleményt olvastam a netszerte pl. a Batman V Supermannal kapcsolatban, ahol azt rótták fel negatívumnak, hogy lehetett volna kicsit vidámabb és viccesebb, mint pl. a Marvel filmek.
19.
19.
Hab
Nekem tetszik a BvS, a Man of Steel is. Nem tudom mi a gond a sötétebb hangulattal.
Egyelőre nekem a sorozatbeli Barry jobban tetszik, de ezzel a színésszel sincs gond szerintem.
16.
16.
dcba
#7: En is ezt erzem, h ezek a divat mozik, csak a szelesebb retegnek szolnak, de akik a kepregenyeken nottek fel, elegge le vannak szarva.

Nezd meg a Killing Joke-t, mar elerheto neten es hatalmas. Agyalok rajta, h megveszem Blurayen is.
14.
14.
Yanez
#12: Mivel a BvS-ben eléggé nagyot csalódtam, és látom itt sem igyekeznek nagyot alkotni - kb azt remélik, hogy a nevek majd elviszik a sikert -, ezért nem vagyok túl bizakodó. Az viszont tetszik, hogy Batman itt sokkal Batmanasebb, mint az említett filmben. Legalábbis a viselkedéséből nekem az jött le. Annyi szent, hogy jobb lesz a BvS-nél, de vajon ez elég?
12.
12.
PaprikaJancsi
#7: Vicces, hogy pont te (aki mindenhez oda írja, hogy ez meg az biztos jó lesz, kiváncsi vagy rá) ilyen gagyi, szarok bele dumával állsz elő.
8.
8.
giga321
Már most sokkal jobban bejön mint a BvS amit 2x is láttam (másodjára a bővített rendezői ultimate extended cut atyaúristent), de az még így se tetszik. Végre szóltak neki, hogy kicsit mellőzze a sötétséget meg a deep hatást meg anyád.
Nekem nagyon bejött ez a teaser és nem is hittem volna, hogy fogunk kapni. Flash pedig már most sokkal jobb mint az a sirozatos Mandark fejű gyerek.
7.
7.
Yanez
Másfél órán keresztül fogja összeszedegetni a "csipet csapatot", aztán 10 perc bunyó a végén, és gúdbáj. Az a baj, hogy ez is csak amolyan sablon, nulla sztorival és meglepetéssel, ami nem lenne baj, ha hangulatosabb lenne. De nem az. Otthon a tv elôtt egynek jó lesz.
6.
6.
Hab
Jó lesz, de miért kékek Flash villámjai???
5.
5.
roli33
#4: Hát nem épp gyorsan, jelen állás szerint 2020 június 19-én érkezik Green Lantern Corps címen.
4.
4.
Inferno
Na de azért hiányzik a képeől az a Green Lantern nagyon remélem h gyorsan jön a remake belőle! És ha már Steppenwplf az az a valami volt amivel a batman v superman végén Lex "kommunikált"?
3.
3.
dcba
#1: Semen :D It's SeaMan :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...