GC 2016: Már most rekordot döntött az esemény

  • Írta: Shifty
  • 2016. július 24.
  • Rendezvény
Link másolása
A Gamescom szervezői megerősítették, hogy három héttel a rajt előtt minden napi jegy elkelt, így szinte biztos, hogy idén is megdől majd a nézőcsúcs. Állítólag több mint 500 ezer embert várnak a rendezvényre.

Európa legnagyobb játékos rendezvénye, a kölni Gamescom gyakorlatilag évről-évre megdönti saját nézőcsúcsát. Tavaly nagyjából 345 ezer rajongó volt kíváncsi a kiállított játékokra, idén viszont több mint 500 ezer látogatót várnak a szervezők. Ez pedig nagy valószínűséggel össze is jön.

Egy kiadott sajtóközlemény szerint ugyanis három héttel a Gamescom kezdése előtt már nem lehet napi jegyet venni, ami azt is jelenti, hogy most már csak a helyszínen megvásárolható , délután 2 órától érvényes félnapos jegyek, valamint családi jegyek válthatók.

Az idei Gamescom augusztus 18-án rajtol el, és sajnos egyik nagy konzolgyártó se tart önálló műsort előtte.

8.
8.
Hunszi
Rockstar valamit villanthatna már...a vezetőség 2016 elején azt mondta ebben az évben érdemes lesz rájuk figyelni, mert lesz pár érdekes bejelentenivalójuk. Eddig semmi...igazán jöhetne már az a Red Dead Redemption bejelentés
7.
7.
#2: Szerintem ez nekik aprópénz...
6.
6.
Necreon
Várom a CAPCOM bejelentéseket. A színészei szénné tease-elték az új Devil May Cry -t az E3 előtt aztán nem lett belőle semmi.
5.
5.
PaprikaJancsi
#3: De az Ms hírek is Pc hírek.
4.
4.
crytek
Új Metro game-et mutassák már meg..
3.
3.
hedzsooo
Úgy is inkább a PC-s hírek az érdekesebbek, sz'al részemről 8, hogy a konzolgyártók műsoroznak, v. sem. :)
2.
2.
Yanez
#1: Lehet arról van szó, hogy dolgozni is szeretnének, nem pedig csak expókra utazgatni és tonna lóvét költeni. Egy ilyen show a nagy cégek számára egyszer egy évben bőven elegendő, s így legalább több figyelmet fordíthatnak magukra a kisebb cégek is. Jól van ez így.
1.
1.
Eleg benak, hogy nem tartanak onallo musort, ertem hogy nem akarnak meg sok dolgot bemutatni, pl az uj gepeiket, de par dolgot azert lehetne...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...