Pókember: Hazatérés - lehullt a lepel Vulture-ről

  • Írta: Shifty
  • 2016. július 25.
  • Cooltúra
Link másolása
A Marvel idei Comic-Conon tartott előadása nem volt olyan erős és tartalmas, de azért egy-két érdekességről így is lehullt a lepel. Többek között érkezett egy új Pókember: Hazatérés-koncepciórajz, rajta a főgonosz Vulture-rel.

Amíg a DC Comics és a Warner Bros. minden követ megmozgatott, hogy nagyot szóljon a Comic-Conon tartott panelja, addig a Marvel egy nagyon visszafogott prezentációt tartott.

Kaptunk egy új logótervet, bemutatkozott A galaxis őrzői második részének stábja, láthattunk egy új Doctor Strange-előzetest és a Thor: Ragnarokból is lehetett ezt-azt látni. A showt végül Brie Larson színpadra lépése zárta, aki majd Captain Marvelt fogja alakítani.

A beszélgetés azonban szerencsére nem múlt el az új Pókember-film, a Hazatérés nélkül, és bár előzetest a publikum nem kapott, azért végre bemutatkozott a főgonosz, Vulture. A jelenlévők egy mozgóképes anyagon már láthatták egy pillanatra, mi azonban (egyelőre) csak egy koncepciós rajzot tudunk mutatni.

De talán ez is megváltozik. A premierig biztosan, hiszen a Spider-Man: Homecoming 2017. július 7-én kerül mozikba. szóval addig még van idő.

1.
1.
Formula1fanatic
Ez volt az első találkozásom pókemberrel egy külföldi nyelvű képregény formájában(még a 80-as évek közepe fele) amiben a Vulture volt az ellenség. Elképesztő hatással volt rám, ahogy megvolt rajzolva és az akció jelenetek pókemberrel:D Sosem felejtem el.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...