Warhammer 40K - The Lord Inquisitor rövidfilm

  • Írta: Shifty
  • 2016. augusztus 29.
  • Videó
Link másolása
Erasmus Brosdau, a Crysis korábbi művészeti vezetője több mint hat év alatt, szabadidejében készítette el a hajtás után megtekinthető Warhammer 40K-rövidfilmet, aminek minden momentuma maga a tömény gyönyör.

A Warhammer 40.000 univerzuma elképesztően mély merítést kínál a különböző médiumok számára. Legyen szó könyvről, játékokról vagy éppen mozgóképes anyagokról. Érdekes módon ez utóbbi fronton még nem igazán sikerült maradandóval jelentkeznie a Games Workshopnak. Nem gond, megtette helyettük a Crytek művészeti igazgatója, Erasmus Brosdau, aki korábban a Crysisen is ügyködött.

Ezek után nem meglepő, hogy Warhammer 40K - The Lord Inquisitor című rövidfilmje a CryEngine-nel készült, több mint hat éven át. Ez a kilencperces gyöngyszem egyébként egy nagyobb történet prológusa, így csak remélni tudjuk, hogy nem kell újabb hat évet várnunk arra, hogy valamit lássunk a folytatásból.

2.
2.
Necreon
Ez amellett hogy ne fejezzem ki magam szalonképesen, baszott jó és kenterbe veri az Ultramarines animációs filmet amibe bele lehet aludni, a GK részéről téves információ..

Ezt ugyanis nem egy ember csinálja, ha az elején a credits-ből nem derült volna ki.
http://preview.thelordinquisitor.com/
10 ember csinálja legalább, amiben nincs benne még a voice cast sem.
1.
1.
Fletley
Jövőre van tervezve a teljes megjelenés. Maga az Inquisitor karaktere nekem nem szimpi, nem így képzelné el az ember (én legalábbis tuti) de a maradék az maga a csoda tényleg az eddigi legjobb dolog ami filmes fronton a wh40K-val történt
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...