Cuphead - egy kis főnökharc jöhet?

  • Írta: zoenn
  • 2016. szeptember 5.
  • Videó
Link másolása
Habár még mindig nincs megjelenési dátuma a Cupheadnek, a PAX Westen a készítők elhintették, hogy már csak polírozzák a programot. Ezúttal hat percig mozog a korai rajzfilmeket megidéző run-and-gun játék.

A StudioMDHR alkotása olyan, mintha egy régi Disney-rajzfilmet néznénk. Bögrefejű hőseink nem kevés ellenséggel csapnak össze változatos szinteken, az viszont még kérdéses, mennyire lesz repetitív a játékmenet. A pályákon power-upokat vehetünk fel, és a malackereskedőknél ütősebb cuccokat vásárolhatunk magunknak a későbbi, nehezebb szintekhez.

A kooperatív móddal felvértezett címben számos főellenséggel meggyűlik a bajunk. A Cuphead várhatóan még idén napvilágot lát PC-n és Xbox One-on.

11.
11.
kopic
#3: "en is mindig azert szurkoltam, h a kocsog Jerry vegre egy szendvicsben vegezze Tom hasaban."

Akkor nem csak én voltam ezzel egyedül !:)
9.
9.
bema695
#8: mindig poszt után olvasom el a kommentem, mert más oldalakon megszoktam, hogy 20mothafukin16-ban létezik szerkesztés gomb :[ feelsbadman
8.
8.
bema695
#5: Szerintem nem éri meg arra játszani, hogy "hátha jön". Egy a közepes szintet alulról súroló gép (vagy akár noti is) elviszi ezt, az orit, meg rengeteg remek indie játékot. A ds4windows"pont"com-ról tudsz tölteni egy remek progit, amivel a jó kis DS4 kontrollerrel tudod őket gond nélkül játszani.
7.
7.
Dercsi
Maga hangulat, a zene , az egész ahogy kinéz iszonyat jó! DE! Egy rém unalmas játék lesz....
6.
6.
Gykrizsi
#2: Egyet kell értenem veled, maga a játék tetszik, de ez a 30-40es évek nekem sem a kedvencem. Mikiegértől engem is kiver a víz.
5.
5.
Yanez
Már csak azért sem nézem meg, hogy kevesebb spoiler érjen. Hátha majd egyszer jön PS4-re is!
4.
4.
kamgecam
Mekkora vagányság már!Marha jó.
3.
3.
dcba
#2: En imadom ezt az 30as 40es evekbeli abrazolast. Egyszeruen brutalis. Alig varom mar, h megjelenjen ez a jatek.

A Tom es Jerryt nem bantani, mert a legnagyobb mese, abban viszont igazad van, en is mindig azert szurkoltam, h a kocsog Jerry vegre egy szendvicsben vegezze Tom hasaban. A masik ilyen fereg a gyalog kakukk.
2.
2.
user101
Olyan szinten irritál ez az egész, de nem csak ez, hanem a korszak és az akkori design, minden ami Disney, Mikiegér és idióta társai, Plutó bármi, hogy legszívesebben baltával csapnám szét a monitort amikor meglátom... :DDD

Ugyanígy vagyok Tom&Jerry-vel: még egy olyan szemét, szadista, rosszindulatú kocsog élőlény nincs a világon, mint az a rohadek egér ! >:E
1.
1.
DarkLord
Ez krva jó, nincsenek rá jobb szavak ! :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...