Dead Rising 4 - visszatérés a plázába

  • Írta: zoenn
  • 2016. szeptember 17.
  • Videó
Link másolása
A Willamette Mall bizonyára kellemes emlékként ragadt meg bennetek. A jó hír az, hogy Frank West visszatér a plázába a Dead Rising 4-ben, hogy néhány kreatív szelfit lőjön a zombikkal és fényt derítsen egy kormányösszeesküvésre.

A mészárlás idén karácsonykor veszi kezdetét. Frank West alkalomhoz illő öltözetben (egy mech suitban) tépi szét az élőholtak rothadó testét, autókat rugdos, mintha csak üres papírdobozok lennének. A negyedik részben hősünk a zord időjárás elől betér a már ismerős plázába is, ahol nosztalgikus érzések törnek rá. Nem tudja megállni, hogy ne készítsen pár poénos szelfit.

De félre a tréfát! Minden jel szerint egy kormányösszeesküvés felel a járvány kitöréséért, így a féktelen vérontás mellett bizonyítékokat is gyűjtenünk kell.

A Dead Rising 4 december 6-án érkezik Windows 10-re és Xbox One-ra. A játék PS4-re is megjelenik majd, de csak jövőre.

8.
8.
St4rfire
#1: és különben is nem is valóságos, pedig tiszta valóságosnak kellene lennie mivel egy izéről beszélünk fantasy(?!) játékrol?
7.
7.
St4rfire
#1: jah basszus tiszta fura, igazábol nem is világít a szemük ezt mindenki tuggya! én is minden nap amikor látok egy zombit sose világít a szeme vagy csak kontaktlencsét hordanának? O.o
5.
5.
PaprikaJancsi
#4: Nem is tudtam, hogy már kiadták :D
4.
4.
KeXxX
5 perces kikapcsolódásnak jó, de amúgy egy nagy rakás szar.
3.
3.
zozo76hun
Az elso reszt nagyon birtam, foleg az ujnak szamito jatekmenet miatt, hogy tobbszor kellett vegigmenni rajta mert alapbol egyszeruen nem volt idod mindent megcsinalni. Jo helyszin volt a bevasarlo-kozpont. Kivancsi vagyok milyen lenne visszamenni oda, lehet beruhazok ra, de megvarom a teszteket mert sajnos csak az elso resz tetszett, amik utana jottek mar nem kotottek le.
2.
2.
DON GONDOCS
Isten tudja miért de nekem nagyon bejön ez a játék vagyis amit láttam belőle. Semmi belemagyarázott érdekesség. Csak szimplán szórakoztató.
1.
1.
GAMEROD
Világító szemű zombikat elfelejthetnék már, irtó gáz.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...