Brit toplista: a BioShock-kollekcióé az arany

 • Írta: fojesz
 • 2016. szeptember 19.
 • Toplista
Meglehetősen sűrű volt az elmúlt hét játékmegjelenések szempontjából, több olyan cím is a boltok polcaira került, amely esélyes lehetett volna az aranyéremre. Végül a BioShock: The Collection lett a befutó.

A BioShock: The Collection lett a múlt heti brit játékeladási toplista győztese, őt a Pro Evolution Soccer 2017 követi. Érdekesség, hogy bár a játékból 3 százalékkal kevesebb példány fogyott az első héten, mint az előző részéből, ezek a számok most az ezüstéremhez is jók voltak, míg a tavalyi játék csak a dobogó harmadik fokára állhatott fel. További fontos részlet, hogy az eladások zömét, 72 százalékát a PS4-es példányok tették ki.

A harmadik az NBA 2K17 lett, míg a szintén újonc ReCore-nak csak egy ötödik helyre futotta, a két játék közé még befurakodott az Overwatch is. A Dragon Quest VII: The Forgotten Past a tizenkettedik, az NHL 17 a tizenötödik, míg a Batman: The Telltale Series dobozos változata a tizenkilencedik helyen nyitott. Érdemes megnézni a FIFA 16 teljesítményét is: a játék óriásit zuhant, csak a huszadik lett, itt már erősen érezni az új PES-FIFA-epizódok érkezését.

 1. BioShock: The Collection
 2. Pro Evolution Soccer 2017
 3. NBA 2K17
 4. Overwatch
 5. ReCore
 6. Rocket League
 7. Uncharted 4: A Thief's End
 8. Grand Theft Auto V
 9. No Man's Sky
 10. Deus Ex: Mankind Divided
 11. LEGO Star Wars: The Force Awakens
 12. Dragon Quest VII: The Forgotten Past
 13. F1 2016
 14. Call of Duty: Black Ops III
 15. NHL 17
 16. DOOM
 17. Minecraft: Xbox Edition
 18. Fallout 4
 19. Batman: The Telltale Series
 20. FIFA 16
11.
kopic
Recore szerintem ipari bukta lesz.
8.
kamgecam
#6: De komoly az a kis smiley a végén.Kreatív! +1 :)
7.
Yanez
Jövőhéten jön a Fifa17, gondolom egy szép kis időre átveszi majd az első helyet.
6.
ADMlN
#2: Plusz XO-n működnek az eredeti verziók így nem kell újra megvenni. ¯\_(ツ)_/¯
5.
grindcore
#3: Ma kötekedő hangulatban vagyok de nem ugyanolyan áron, mert kevesebb az ára mint egy normál játéknak PS4-re, és ezért 3 db játékot kapsz. Nem kell megvenni, ha már megvan, ennyi az egész.
4.
grindcore
#2: A cikk alapján a 72% a PES-re vonatkozott...
3.
Hunszi
Nem tudom ki találta ki, hogy készüljenek remasteredek...de egy géniusz volt, mosolyogva eladják ugyanazt ugyanolyan áron, mint az eredeti kiadáskor azért, mert kicsit szebb a grafikája...vicc milyen hülye világot élünk.
2.
Heldengeist
#1: Mivel a konzolpiacon szerintem kb. ekkora előnyben lehet a PS, PC-re meg mindenki ingyen megkapta, akit legalább annyira érdekelt a sorozat, hogy a korábbi részeket akár csak 1$-os bundle-ből beszerezze, sok versenytársa nem volt.
1.
kamgecam
Az a 72% azért elég durva.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...