PlayStation 4-re tart a 3on3 Freestyle

  • Írta: zoenn
  • 2016. szeptember 27.
  • Bejelentés
Link másolása
A PC-n hódító Freestyle-sorozat legújabb iterációja már a Sony konzolján teszi tiszteletét. A multira kihegyezett vérbeli arcade kosárlabdás cím még idén napvilágot lát - a zárt bétatesztre már jelentkezhettek is!

Mivel az EA NBA Street-sorozata parkolópályán van, az arcade kosárlabda szerelmesei mostanság vegetáltak. Még szerencse, hogy koreai Joycity úgy gondolta, érdemes lesz az eddig PC-n hódító Freestyle-széria következő iterációját PS4-re elhozni!

A lényeg nem változott: karikatúraszerű karakterek pattogtatják a labdát a grundon, de igazából rajtunk múlik, milyen stílusban játszunk. Minden játékosnak saját sztorija van, ami meghatározza, milyen trükköket vet be a győzelem érdekében. Vannak, akik a gyors labdakezelésre esküsznek, mások távolról hatékonyak, és persze lesznek olyanok is, akik a védekezésben jártasak.

A 3on3 Freestyle a helyi és az online multira koncentrál, és ahogy azt a címe is sugallja, hatfős meccseket vívhatunk benne. A Joycity havonta ad majd ki frissítéseket, míg a PS Plus-előfizetőknek más kedvezményes elemek és ingyenes PS4-témák is járnak.

A megjelenés 2016 utolsó negyedévében várható, a zárt bétatesztre itt tudtok jelentkezni.

5.
5.
user101
Látom, maga a játék senkit nem érdekel... :D
Ha nem mondjátok, azt hittem volna ez a mobil szekció ismertetője ... :D
1.
1.
DarkLord
Micsoda művelődési szint lépés az oldalon "iteráció" eddig nem figyeltem fel erre a szóra itt, csak 1-2 napja, de azóta sokat van emlegetve :D

Amúgy ez pont jó lesz ps plus ingyen címnek, majd elszórakozgatni vele.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...