E3 2007: Mi lesz veled E3? Veszélyben a kiállítás jövője

  • Írta: fojesz
  • 2006. július 31.
  • Érdekesség
Link másolása
Rendszerint közel négyszáz kiállítóval és hatvanezer nézővel büszkélkedhet a játékipar legnagyobb expója, az E3 - a hírek szerint a jövő évi kiállítás bajban van.
Rendszerint közel négyszáz kiállítóval és hatvanezer nézővel büszkélkedhet a játékipar legnagyobb expója, az E3 - a hírek szerint a jövő évi kiállítás bajban van.

Az Entertainment Software Association (ESA) változtatásokat készül eszközölni az Electronic Entertainment Expo (E3) háza táján. Értesüléseink szerint az egyesület és a szerverzők között a kiállítás jövőjéről esett szó a napokban: az ESA csökkenteni kívánja az expó méretét, így ennek rendje-módja szerint áthelyezi annak színhelyét máshova - a Los Angeles Convention Centert (LACC) tehát felváltja egy kisebb épület, kiállítási hely.

Nem mellesleg a legtöbb kiadó soknak tartja az expó költségeit, hiszen a cégek egy-egy játékukhoz kapcsolódóan hihetetlen pénzeket költenek a showra, a standra és miegymásra. Habár a nagyobb csapatok (Electronic Arts, Activision, Ubisoft) remekül tudják fedezni a kiállítanivalókat, azonban a kisebb fejlesztők - kik szimplán kis hírnévben reménykednek - már bajosan tehetik meg azt, amit a "nagyok".

Végül a helyszínváltozás, a méretcsökkenés további folyománya a környező szállodák, üzletek bevétel-esése, mely a szervezőknek szintén fontos távpont volna. Egy-egy ilyen kiállítás alkalmával ugyanis a cégek összesen több, mint 50 millió dollárt számolhatnak el befolyt pénzként. Hogy mi lesz a 2007-es E3-mal? Hamarosan minden kiderül, a fejleményekről nyomban értesítünk Titeket természetesen.
5.
5.
General Thomas
hát miért adnak bele ennyi pénzt a cégek? hogy szép nagy show-t csináljanak egy játéknak és minden baromság. akkor meg? a kissebek nem tudnak bejutni? mert ha elviszik egy másik helyre akkro nagyobb lesz a vetélkedés egy helyért akkor meg azért nem jutnak be.

ennyit erről..
4.
4.
skiz0
kár lenne érte ha elmaradna, bár így is megcsonkítják :(
3.
3.
segjuk
ööööööööööööööööööö
1.
1.
Shifty
Elvileg ma lesz vmi hivatalos közlemény, amiből mindent megtudhatunk. Én úgy olvastam, hogy a jövő évi E3 tutira elmarad...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...