Dead Rising 4 - DLC-ként érkezik a visszaszámláló

  • Írta: fojesz
  • 2016. október 20.
  • Letöltés
Link másolása
A Capcom és a Microsoft bemutatta a Dead Rising 4 szezonbérletét, mint kiderült, három DLC-t zsebelhetünk majd be, ha van rá fölös 25 dollárunk. Az egyik kiegészítő a visszaszámlálót hozza vissza, a másik egy golfjátékot ígér.

A Dead Rising 4 sem ússza meg szezonbérlet nélkül, a játékosok 25 dollárért válthatják majd ki a három DLC-t felvonultató Season Passt. (A merészebbek beruházhatnak a játék Deluxe Editionjére is, amely 80 dollárba kerül és alapértelmezetten járnak hozzá a kiegészítők.)

Az első csomag a Stocking Stuffer Holiday Pack címet viseli, ez tűnik a legkevésbé tartalmasnak és vélhetően még karácsony előtt megjelenik. Ünnepi köntösbe öltözteti az amúgy is karácsony idején játszódó játékot, új fegyverekre, zombikra, járművekre és ruhákra számíthatunk.

A legötletesebb kiegészítő díját a Super Ultra Dead Rising 4 Mini Golf viheti haza, ahogy azt az elnevezése is sejteti, ez egy golfjátékkal várja a játékosokat, akik négyen játszhatják egyszerre az újdonságot. Az online játékmód helyszínéül Willamette szolgál természetesen, és a kedvenc fegyvereidet használhatod majd ütőként, elvégre egy túlméretezett golflabdát kell hajtanod a zombiinvázió kellős közepette.

A kötelező adalék szerepét pedig a Dead Rising 4: Frank Rising című sztorikiegészítő tölti be, amelynek a története szerint Frank elkapja a játék világában pusztító fertőzést, és csak meghatározott ideje van arra, hogy felkutassa az ellenszert... Bizony, a Capcom DLC-ként teszi elérhetővé a Dead Rising-veteránok által annyira hiányolt visszaszámlálót - az alapjátékot olyan tempó mellett játsszuk, ahogy jól esik.

A Dead Rising 4 december 6-án jelenik meg, és egyelőre Windows 10-, illetve Xbox One-exkluzív lesz.

2.
2.
Juha
Ha ezekért valaki megveszi a seasonpasst, akkor az emberiség tényleg megérett némi tisztogatásra...

De végülis zombis játék, csak nem zombikról, hanem zombiknak szól.
1.
1.
DON GONDOCS
Ez 3 teljesen jelentéktelen dlc-nek hangzik. A 3ban pont az volt a jó hogy hagyott játszani, felfedezni, nem egy speedrun volt.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...