Brit toplista: simán az élen kezdett a Battlefield 1

  • Írta: Shifty
  • 2016. október 24.
  • Toplista
Link másolása
Ahogy az várható volt, az első világháborúban játszódó Battlefield 1 alaposan megmozgatta a rajongókat, így a DICE és az Electronic Arts sáros, mocskos csatatereit megörökítő játéka azonnal az élen nyitott.

Meglehetősen gyorsan lecsengett a PlayStation VR körüli felhajtás, a múlt héten bemutatkozott VR-szemüveg játékai közül ugyanis már csak két alkotás fért be a legjobb negyven közé. Az Until Dawn: Rush of Blood a kilencedikről a huszonegyedik helyig csúszott vissza, míg a PlayStation VR Worlds a hetedikről a huszonkilencedik pozícióig zuhant.

Habár az abszolút borítékolható volt, hogy a játékosok többsége a Battlefield 1 mellett teszi le a voksát a héten, az talán magát a kiadót is meglepte, hogy az első világháború borzalmaira emlékező új rész jobb első heti eredményt ér el, mint a Battlefield 4 és a Battlefield: Hardline együtt (ráadásul ebben már a digitális eladások is benne vannak).

A második helyet ezúttal a FIFA 17 szerezte meg, míg a dobogó legalsó fokára az a Mafia III fért fel, amit a rengeteg hiba és negatív kritikák ellenére is nagyon szeretnek a játékosok. Mögötte a múlt heti ezüstérmes, a Gears of War 4 található, míg a Batman: Arkham-sorozat első két részének felújított változatát kínáló Batman: Return to Arkham az ötödik helyen nyitott. Ezzel szemben a Civilization VI teljesítménye csak a tizenötödik helyre volt elég.

  1. Battlefield 1
  2. FIFA 17
  3. Mafia III
  4. Gears of War 4
  5. Batman: Return to Arkham
  6. WWE 2K17
  7. Rise of the Tomb Raider: 20 Year Edition
  8. Forza Horizon 3
  9. Grand Theft Auto V
  10. Minecraft: Xbox Edition
  11. Star Wars: Battlefront
  12. Skylanders Imaginators
  13. Rocket League
  14. Overwatch
  15. Civilization VI
  16. Destiny: The Collection
  17. Fallout 4
  18. LEGO Dimensions
  19. LEGO Harry Potter Collection
  20. LEGO Star Wars: The Force Awakens
30.
30.
vanpear
#29: Zsír ez az oldal, eddig nem ismertem. Én a companion app-ot használom, de ez részletesebb.

#28: Ezen a képen rajta van a deluxe edition tartalma. https://i5.walmartimages.com/asr/b28dc14a-d6e2-49db-a7ae-92d06dd9cc9c_1.b113b14d3c0140fe4f5bcef1d9de433a.jpeg
26.
26.
vanpear
#25: Köszi a visszajelzést! Ha egyszer error-t ír, pl.: nem tud csatlakozni conquest-hez, de más játékmódokhoz tud, vagy ilyen ládanyitás error-t, akkor indítsátok újra a játékot.

Nagyon durva hibával nem találkoztam. Nekem egy kicsit nem tetszik, hogy a mikrotranzakciós policy miatt szétbontották a sight-okat, és minden fegyverből 3 van egyszerre a listában.Plusz Deluxe edition-t vettem, de még mindig rám akarja sózni.
17.
17.
kopic
Hulladék mafia 3-ik helyen...szep
13.
13.
DarkLord
PS4-en volt egy 2.5 gb-os patch, de nem vettem észre, hogy valami változott volna.
12.
12.
vanpear
#10: Kiegészítés: Most látom jött egy patch http://wccftech.com/battlefield-1-patch-1-02-released-notes/

De nem javították.
10.
10.
vanpear
#2: Jó tanács, ne nyissatok ládát miközben tölt a képernyő. Sokaknál előfordult, és nálam is, hogy nem kaptunk semmit csak error-t az arcunkba, aztán a láda is eltünt.
4.
4.
Blazkowicz
Grand Theft Auto V még mindig befigyel rendesen, pedig mikor volt a megjelenés már te atya ég... Hát nem hiába ami jó az jó! :)
3.
3.
DarkLord
#2: Én is úgy vagyok vele, hogy napi 1.5 órát belerakok azt még élvezem a sztoriban még csak az első fejezetet csináltam meg. Abból heti 1-et csinálok legnehezebb fokozaton.

A pályák elég hangulatosak. Az erdő a kedvencem, de az Amiens is nagyon ott van a szeren, mellette a bétában sokat játszott Desert se rossz. A Ballett room az egy mészárszék az is korrekt. Mindegyik pályán van valami frankó rész. Szerintem így el lesz vele az ember egy jó darabig és visszahozza azt a közel 20 ezer pénzt, amit belefektetett az ember.
2.
2.
gomba56
Egyáltalán nem bántam meg a BF1 vételt! Remek lett! Nem hibamentes, vannak nehezebb percek, de megérte megvenni!
1.
1.
DarkLord
AZ nem is volt kérdéses, hogy első lesz a BF, viszont a Mafia még a 3.? Az elég nagy blama az indulás után, hogy még ennyien pénzt öltek a játékba...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...