Unreal Tournament 2007 - Csak jövőre

  • Írta: fojesz
  • 2006. augusztus 2.
  • Csúszás
Link másolása
Még februárban számoltunk be, hogy esetleg még idén télen megjelenhet az Unreal Tournament 2007 - értesüléseink szerint egy jó ideig marad a nyálcsorgatás.
Még februárban számoltunk be, hogy esetleg még idén télen megjelenhet az Unreal Tournament 2007 - értesüléseink szerint egy jó ideig marad a nyálcsorgatás.



Pletyka szinten már létezett egy feltevés, miszerint idén nem kerülhet boltokba a legújabb Unreal Tournament, mely alatt nem mellesleg a hiperszuper sztármotor, az Unreal Engine 3.0 dübörög. A Midway (kiadó) az Epic Games-szel (fejlesztő) karöltve a Gamespot munkatársainak közölte először: játékuk csak a jövő év első felében (figyelem: január-júniusi időszakasz - hat hónap) jelenhet meg.

A játékot eredetileg PC-re és PlayStation 3 platformokra ígérték, ám az idei E3 alatt több utalás hangzott el egy esetleges Xbox 360-átiratra is egy-két interjú közepette - az X360-as bejelentés még nem esett meg, elképzelhető azonban, hogy az őszi X06 Xbox-fesztiválon lehull a lepel a többjátékos módra kihegyezett FPS xbox-os változatáról.
3.
3.
Halfer
Igen szpiiit, ez teljesen igaz. Én nem is gondoltam, hogy idén jön ki. De szvsz nem fogják ill. nem tudják elrontani, maximum sokan maradnak a régieknél a nagy gépigény miatt. Remélem nálam eldöcög majd...
2.
2.
szpiiit
hát Halfer az igaz, hogy nem semmi grafikával rendelkezik, de elvárható lenne mindenkitől hogy legalább ilyen minőségő játékokat csináljanak mert lehetséges, csak munka van vele és szeretik az emberek kicsit elhamarkodni (és ezzel eggyüt elrontani) némej játékokat . A navéhez legalább hű maradt mert ut2007 az 2007ben jön ki nem 2006ban...És végül még mindig marad olyan aki csak vágyakozik utánna a nagy gépigény miatt a megjelenés után is (bármikor legyen is az)...
1.
1.
Halfer
Azt hiszem nem gond ha bármi is "beéri" (kihangsúlyozottan) grafikai szinten, hisz itt egy kult-játékról van szó, amit a megszállott UT-sek tűkön űlve várnak (vagy esetleg, mint más multis játékok esetében leszólnak és maradnak a réginél). Minden idők egyik legjobb multis játékáról van szó, amihez már tehetség kellene, hogy elrontsák!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...