Brit toplista: tartja magát a Battlefield 1

  • Írta: zoenn
  • 2016. október 31.
  • Toplista
Link másolása
Hiába jelent meg a múlt héten az EA második őszi sikervárományosa, a Titanfall 2, nem volt képes letaszítani trónjáról a Battlefield 1-et. A Skyrim: Special Edition csípte meg a dobogó második fokát.

A Battlefield 1 immáron második hete őrzi a dobogó legfelső fokát az Egyesült Királyságban, pedig házon belüli kihívója akadt a Titanfall 2 személyében. A Respawn robotos shootere ehhez képest a dobogóra sem fért fel, meg kellett elégednie a negyedik hellyel.

Érdekesség, hogy az első rész annak idején egyből az első helyet vette be a premier hetében. Az új Titanfall nem tudta megismételni az előd teljesítményét, annak ellenére, hogy több platformon vette be a piacot.

A múlt hét másik új belépője, a Skyrim: Special Edition erősen nyitott, még az ezüstérmet is megcsípte, míg a FIFA 17 nem nagyon akar lecsúszni dobogóról.

Szintén friss cím a Farming Simulator 17 - az ötödik pozíció ráadásul előkelőnek számít egy rétegjáték esetében. A Dragon Ball: Xenoverse 2 csak a hetedik helyen nyitott, míg a World of Final Fantasy a top 10-be sem fért bele.

  1. Battlefield 1
  2. The Elder Scrolls V: Skyrim - Special Edition
  3. FIFA 17
  4. Titanfall 2
  5. Farming Simulator 17
  6. Mafia III
  7. Dragon Ball: Xenoverse 2
  8. Gears of War 4
  9. Grand Theft Auto V
  10. Forza Horizon 3
  11. World of Final Fantasy
  12. WWE 2K17
  13. Batman: Return to Arkham
  14. Rise of the Tomb Raider: 20 Year Edition
  15. Minecraft: Xbox Edition
  16. Overwatch
  17. Rocket League
  18. Star Wars: Battlefront
  19. Skylanders Imaginators
  20. Fallout 4
24.
24.
Angelwing
#5: Ha rám hallgatsz azt csinálsz amit akarsz! Muhahahaha Az egyiknek tetszik a másiknak nem, nem leszel okosabb ha másra hagyatkozol. Ha tetszik vedd meg! Ennyi! Esetleg megveszed használtan olyantól akinek nem tetszett, és olcsóbban hozzájutsz.
23.
23.
respectpele10
#15: Nemtudom, én pont úgy veszem észre , hogy a játékosok többségének bejön, és hosszú évek után, ennek lett az egyik legpozitívabb a visszhangja, minden hibájával együtt. Lehet teljesen különböző fórumokat olvasunk, vagy nemtudom, mi lehet de szerintem nem ennyire rossz a megítélése a játékosok szemében, mint amennyire te leírod.
21.
21.
Edgar26
#10: Tényleg vannak bugok az új részben, legfőképp a sok visszapattanó labda a támadók elé, de nagyon sok mindenben fejlődött. A fizikum végre tényleg érződik, ha egy erősebb játékossal jó pozícióban vagy, akkor az meg is fogja nyerni a párharcot. És végre sokféleképpen lehet meccset nyerni, nem csak beadás, sprint stb. Mindegyik működhet. Az új módok(squad building, journey, weekend league) nagyon jók lettek, nálam az arcok és úgy általában a grafika betalált. Pedig nem keveset játszottam az utóbbi 3 FIFAval, de ez jön be eddig a legjobban. Viszont azt mondanám próbáld ki őket, akkor lesz igazán rálátásod.
20.
20.
Chrysh
17.
17.
DON GONDOCS
#15: Hát figyelj ennek is megvan a célközönsége, és az már jelent valamit hogy egy alapjába véve futószalagon gyártott játék egy része nagyobb negatív vízhangot kap. Mert hamarabb kiütköznek a hibák egy játék sorozatnál. A következő résznek ehez képest nem kell sokat javulnia hisz csak a 2016 felállított mércét kell megugrania.
16.
16.
maktub
Szerencsétlen Titanfall 2-t kár volt a legmélyebb vízbe bedobni.
15.
15.
Yanez
#14: Nem rolam van szo, es nem is arrol milyen uj modok kerultek be, meg mi mennyire lett lemodellezve. Itt magarol a jatekrol beszelunk, ami nem az en izlesemig jutott el, hanem a jatekosok tobbsege, de meg a rajongok is kopkodik az elozo Fifakhoz kepest. Az hogy neked meg masoknak bejon, az nem mervado. Nekem pl az MGS V Phantom Pain tetszett, de baszottul. Akkor most mondjam mindenkinek hu de fasza jatek, es jobb lett, mint a tobbi hasonlo? Az eladasok visszaesese is magaert beszel. A 17 egy elvezhetetlen jatek lett, legalabbis az elozo Fifakhoz kepest. Ezen akar vitatkozni is lehet, de a tenyek attol meg tenyek maradnak.
14.
14.
respectpele10
#5: 15-nél és 16-nál is egyértelműen jobb lett a 17, nyílván sokaknak nem tetszik, de szerintem összességében pozítív lett a fogadtatása, bár ha Yanez nem is így gondolja. Ultimate Team sokat fejlődött, a Squad Building Challenge az egyik lejobb újítás az elmúlt éveket nézve. A Journey mód is remek lett szerintem. Hangulat, hangzás is jó, az összes BPL csapat stadionja bekerült, és menedzsereket is lemodelleztek. Bugok persze most is vannak, mint mindig. Persze nem tetszhet mindenkinek, de eddig nekem ez a kedvenc Fifám..
13.
13.
Machiavelli
A Battlefield 1 szerintem nem meglepetés, hogy első. Sokaknak betalált nagyon. Végre nem modern hadviselés. Pofás kampány és állat multi. Mi az amit ezen nem lehet szeretni? :D Remélem a következő rész újra II. világháborús rész lesz és újra átélhetjűk a partraszállást, a sztálingrádi csatát és a többit. Azért jó lenne a németek oldalán is egyszer harcolni a kampányban. Eltudnék egy olyat képzelni, hogy háború elején a németekkel vagyunk, amikor hódítottak. Utána pedig a szövetséges erőkkel szorítanánk vissza a tengely hatalmakat. Közben pedig a karakterek akikkel harcoltunk együtt jönnének rá, hogy a háborúban nincsenek nyertesek vagy valami hasonló. Esetleg még találkozhatnának is. Tehát valami ilyen kis érzelmi töltetet bele vinni, mert az, hogy halomra öljük a nácikat, teljesen érzések nélkül, mint a CoD:WaW-ban kicsit unalmas már és nem túlzottan realisztikus.
10.
10.
Norbiii
Köszönöm a válaszokat. Néztem videókat, de ki is léptem, mert teljes meglepit szeretnék. A Fifa 17 új motort kapott, ezért is gondolkodom a 17-ben, de vannak olyan hangok, amik azt mondják, hogy a 17 nem lett a legjobb, és legyen inkább 15, 16, mint ahogyan Yanez is írta!

Mindenesetre köszönöm, marad a fifa 17 tervben, aztán majd meglátom! :)
9.
9.
Yanez
#5: Realisztikusabb az elozoeknel, de ha engem kerdel, hangulatban joval alulmulja a 16-ot, de meg a 15-ot is. Ez pedig nem csak a sajat szubjektiv velemenyem. Tessek felmenni mas oldalakra is es elolvasni a rajongok velemenyet, de itt is ez van. Szoval 15 vagy 16 az en ajanlatom!
5.
5.
Norbiii
Fifa. Ps3-on a Fifa 16-al tolom. Szeretnék majd egy ps4-et és legjobban a fifa miatt, persze más játékok is érdekelnek.

Kérdésem: Érdemes megvenni a Fifa 17-et??? Ami érdekel: irányítás, hangulat, hangzás stb...tehát ez realisztikusabb lett a többinél? Vélemények? Köszönöm.
4.
4.
PaprikaJancsi
#1: A Fifa-val kapcsolatban szerintem már nincs nagyon elvárás, sőt semmivel nem fejlődött kevesebbet, talán még többet (Journey,Squad Builder...stb) is ad mint az előző részek.
Itt más van a háttérben, mint elvárások alulmúlása.
1.
1.
Yanez
Azert a Fifa minden evben ott volt a dobogon tobb hetig is, most pedig minden heten egyre lejjebb csuszik. Ez is azt mutatja, hogy ez a resz alulmulta az elvarasokat, legalabbis tobbsegben.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...